2777
2789

بچه ها ی سوال دارن قطعا بهتر من هست کسی بدونه

ک چیکار کنم مادر پدرم بفهمن ک من میفهمم و میتونم خودم رو پا خودم باشم برم بیام چرا نمیفمن بعضی خونواده ها یا چجوری حالیشون کنم

من ۱۶سالمه خب خیلی همسن سالامم شاید شبیه من باشن 

ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم بفهمن

پیشنهادی دارید مطمعنم هست پیشنهادی یا ی کاری یا صحبتی یا چجوری نشون بدم

توضیح کامل بدین

مرسی💡🙂

منظورت از مستقل شدن تو این سن 

دقیقاا چیه؟!

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی کمتر کار ب کارم داشته باشن تو چیزایی ک شخصیه دخالت کنن منظورم این بود

من ۱۷ سالمه

تا دانشگاه نری واقعا نمیتونی مستقل بشی و اینا هس

سن سنه درس خوندنه

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

مستقل شدن یک شبه اتفاق نمیوفته مخصوصا تو ذهن خانواده ها

باید به مرور نشون بدی که میتونی تصمیمای درست بگیری حواست به خودت هست خوب و بد رو تشخیص میدی و...

یکم سنت بالاتر بره این اتفاق خودش میوفته 

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم