2777
2789

نمی دونم موضوعم ممنوعه یا نه، اگه ممنوعه بگید بهم. یه اپارتمان دارم خالیه تقریبن نوساز، خودم قسطی گرفتم. الان بین 1.5 تا 2 قیمتشه. البته یه زمین و یکم پس اندازم دارم کلن میتونم یه کوچولو ریسک کنم. الان درامدم خیلی کم شده، به پول ماهیانه نیاز دارم برای گذروندن زندگیم، حتی شاید برای رفتن به ایران به سود سپرده بانکیم نیاز داشته باشم. به نظرتون عاقلانست بفروشم اپارتمانو بزارم بانک؟ به نظرتون تصمیم عاقلانه ای هست؟ خودم که خیلی مشتاقم، البته دعا کنید مشتری خوب گیرم بیاد

پول بزاری بانک ارزش پولت میاد پایین سود به درد بخور هم که نمیدن چند سال دیگه نه ماهیانه به درد بخور داری نه خونه داری نفروش 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اجاره نمیدی؟ بنظرم نکن اینکارو یا حداقل ی چیز که کم ارزشتره رو بفروش

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

بعدشم چطورمیخای اطمینان کنی این همه پولو بزاری بانک اومدیمو خدایی نکرده ی اتفاقی تواین مملکت افتادپولتو ازکی میخای بگیری؟؟ 

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
پول بزاری بانک ارزش پولت میاد پایین سود به درد بخور هم که نمیدن چند سال دیگه نه ماهیانه به درد بخور ...

با دو تومن توی بانک ماهیانه می تونم هزار و خورده ای دلار بگیرم، خیلی کمکم می کنه در زمان حال. آینده رو اره خوب شاید تورم از اینی هم که هست بیشتر بشه نمی دونم. الان واسم مهمه، تو سنی هستم که واقعن به پول نیاز دارم که کمی زندگیمو عوض کنم.

بعدشم چطورمیخای اطمینان کنی این همه پولو بزاری بانک اومدیمو خدایی نکرده ی اتفاقی تواین مملکت افتادپو ...

اره به اینم فکر کردم. ولی فکر نکنم حتی اگه اتفاق بیفته به پول سپرده مردم کاری داشته باشن هان؟ نمیدونم والا   

اره به اینم فکر کردم. ولی فکر نکنم حتی اگه اتفاق بیفته به پول سپرده مردم کاری داشته باشن هان؟ نمیدون ...

من بودم این ریسکو نمیکردم ولی بازم خودت میدونی

اره به اینم فکر کردم. ولی فکر نکنم حتی اگه اتفاق بیفته به پول سپرده مردم کاری داشته باشن هان؟ نمیدون ...

سر بورس ندیدی چی ب سر مردم بدبخت اومد... 

با دو تومن توی بانک ماهیانه می تونم هزار و خورده ای دلار بگیرم، خیلی کمکم می کنه در زمان حال. آینده ...

چرا جایی مشغول نمیشی بری سرکار 

مثلا منشی آموزشگاه حتی ‌کار کامپیوترت خوب باشه باز بهتر میتونی کار پیدا کنی

خونه رو بده اجاره زمینتو بده احاره

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید