2777
2789

گرین کارت امریکا منظورته؟ اره من چند نفرو یادمه قبول شدن، از فامیلامون یکی هست که سالهام میشه رفته همونجا. نه هیچی به عهده هیچکس نیست. همه چیز به عهده شما هست همه چیز. هیچ کجای دنیا بعد از اقامت هیچ ضمانتی در قبال شما وجود نداره. حتی شرایط پناهندگی هم با تضمین صد در صدی نیست.

گرین کارت امریکا منظورته؟ اره من چند نفرو یادمه قبول شدن، از فامیلامون یکی هست که سالهام میشه رفته ه ...

جدی؟بس اینکه میگن کار میدن خونه میدن کلا شهروند اونا میشی چی هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟بس اینکه میگن کار میدن خونه میدن کلا شهروند اونا میشی چی هست؟

بیخیال   

اره قدیما از این شوخیا میکردیم با هم. نه عزیزم هیچ فرش قرمزی واست پهن نکردن، فقط شهروندی و حقوق شهروندی داری مثل همین ایران، بیمه داری، حق کار و تحصیل داری، حق رای داری، مثل شهروندای همه جای دنیا. دیگه کار و تلاش و جون کندن و زندگی رو ساختن بر عهده خودته