2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده میخوام انصراف بدم

476 بازدید | 33 پست

میخوام انصراف بدم ولی خانوادم نمیزارن

حالم داره بهم میخوره

ارشد شهر دیگه قبول شدم، خوابگاهش افتضاحه حتی نظافت دستشویی و حموم با خودمونه. من اصلا نمیتونم تحمل کنم، سطل زباله پر از آشغال های کثیف خودمون باید تمیز کنیم🤮🤢

شهر خوبی نیست، دانشگاهش از دانشگاه کارشناسی ام خیلی پایینتره، استاداش بد نیست ولی. نمیدونم چی کار کنم، نمیتونم تحمل کنم خوابگاهو، هر هفته هم میرم شهرمون.

اشتباه بزرگی کردم کاش طرح ثبت نام میکردم میخوندم بهتر شهر خودم قبول میشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دو سه تا همکلاسیایی ک ادم لول بالایی ان خونه بگیرین خب حیفه از دست بدی

اگه از شما بپرسم «از زندگیت چی میخوای؟» و شما این‌طور جواب دهید که «میخوام خوشحال باشم و یه خانوادهٔ خوب و یه کار دلخواه داشته باشم.» پاسخ شما آن‌قدر متداول و حدس‌زدنیست که در واقع هیچ معنایی نداره. سوال جالب‌توجه‌تر، سوالی که بیشتر مردم هیچ‌گاه به آن فکر نمی‌کنند، این است که «چه رنجی تو زندگیت میخوای؟ حاضری به‌خاطر چه‌چیزی تو زندگیت اذیت بشی؟» چون به نظر میاد که پاسخ این سوال نقش مهمی در زندگی ما ایفا می‌کنه.

اگر اشتباه نکنم شما هر خوابگاه و هر شهری بری،نظافت حمام و دستشویی واحد خودتون با خودتونه،با هم‌ اتاقی ها تقسیم کار کنید

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
نمیتونی مهمان بگیری شهر دیگه؟

مهمانی برد ترم بعد میتونم ولی گفتن احتمالا قبول نکنیم

شهر خودم که دانشگاه بهتریه و سطحش بالاتره گفتن حتما قبولت میکنیم ولی اینا نمیزارن من برم😭😭😭😭