2777
2789

ینی چی اینقد بعضی خانوما مظلومن نی نی سایتو نگا میکنم کلا همه از شوهرشون کتک خوردن من درک نمیکنم اخه چرا باید کتک بخورن اونام انسانن

دلیلش چیه ینی کوتاهی خودشونه اصلا به خودشون ارزش میزارن که شوهره جرات دست بلند کردن نداشته باشه

واقعا اعصابم بهم ریختس تروخدا قسمتون میدم اینقد ضعیف بازی در نیارین به خدا دوست دارم خودمو خفه کنم😬😬😬

منم تعجبم

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

زیاد جدی نگیر

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هرمردی که دستشو رو زنش بلند کنه بایدددد کتک بخوره از همون زن کتک خوردی باید کتک بزنی ولی هیچ وقت نذاری کار به اون جا بکشه به نظرم خیلی باید مراقب حرمت ها بود حرمت تو زندگی نباشه هیچی نیست

من چون از نزدیک دیدم باورم میشه حرفی هم ندارم. حتی زنه دو برابر شوهرش هیکل داشته ولی دریغ از یه دونه چک .. کلی هم کتک خورد طفلک 

یکی هم که بارها شاهدش بودم مامان خودم کاری هم از دستمون برنمی اومد ما بچه ها که باید احترام میکردیم دم نمیزدیم مامانمم زورش نمیرسید 

دیگه تو نینی سایت دیدن دو بار تایپیک کتک و دعوا و فلان پر بازدید شده حالا همه اینجا یا خیانت میبینن مجبورن بمونن تو زندگی یا کتک میخورن جالبه هیچ کدوم هم کسیو ندارن حمایتشون کنه همشونم مجبورن به زندگی با اون شخص ادامه بدن

به نظر من هرمردی که دستشو رو زنش بلند کنه بایدددد کتک بخوره از همون زن کتک خوردی باید کتک بزنی ولی ه ...

همه تایپیکا خیانت و دعوا و متکه یکی نمیاد بگه خداروشکر زندگیم خوبه

دیشب اصلا نتونستم بخوابم برا اون تایپیک پربازدید وسطاشم یکی عکس دست زخمیشو گذاشته

بیشترشون دروغ مبگن عزیزم ول کن بعضیا مشکل دارن کلا 

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
دیگه تو نینی سایت دیدن دو بار تایپیک کتک و دعوا و فلان پر بازدید شده حالا همه اینجا یا خیانت میبینن ...

اره والا میبینی ی عالمه کتک خورده بعد میگه دلم براش تنگ میشه😑

اره والا میبینی ی عالمه کتک خورده بعد میگه دلم براش تنگ میشه😑

اینهمه طلاق و مهریه اجرا گذاشتن و پدر شوهر رو در آوردن هم مال کشورای همسایس یا ن اینجا همه عاشق شوهرن شوهره هم خیانت کرده کتک زده اینام مجبوری باهاش زندگی میکنن