2777
2789
عنوان

تجربه از شیر گرفتن بچه کی داره؟

946 بازدید | 14 پست

سلام. دختر من تازه وارد نوزده ماهگی شده هم قد هم وزنش کمه. برای واکسن هجده ماهگی که بردم مرکز بهداشت گفت از هجده ماهگی به بعد شیرش کم کن سعی کن بیشتر غذا بخوره چون الان غذا برای بدنش مفیدتره تا شیر. حالا پنج روزی هست چون شیرخشکیه شیرش نصف کردم ولی سعی کردم غذاهای مقوی بهش بدم و حسابی هم بهش رسیدم ولی بازم تو این پنج روز لاغر شده چرا آخه؟ بچه های شما هم موقع از شیر گرفتن لاغر شدن؟ طبیعیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ژن چاقی داشته باشه چاق میشه  بچه من که اصلا دیگه چاق نشد وزن طبیعی داره

اگر وزن دختر منم طبیعی بود که کاریش نداشتم وزنش زیر نمودار بود حالا هم که دیگه اینطوری. دیوونه شدم دیگه سر قد و وزن این بچه

اگر وزن دختر منم طبیعی بود که کاریش نداشتم وزنش زیر نمودار بود حالا هم که دیگه اینطوری. دیوونه شدم د ...

ببین دو سال دیگه میگی چرا انقد حرص خوردم و نگران بودم 

هر دوساعت باید بهش غذا بدی 

میزان غذا رو زیاد کن .

خدایا شکرت 
ببین دو سال دیگه میگی چرا انقد حرص خوردم و نگران بودم  هر دوساعت باید بهش غذا بدی  میزان ...

من هر سه ساعت غذا میدم یعنی زیاد بوده سه ساعت؟ چی بگم ازبس اطرافیان گفتن چشه اینقد لاغره دیوونه شدم حساس شدم

یعنی اینجا کسی نیست جواب آدم بده راهنمایی کنه؟ مگه اینجا برای زایمان و بچه و اینا نیست؟ ولی هیچکس کمک نمیکنه همش من میبینم تاپیکای دعوای زن و شوهری و نامزدی و دوست پسر و مادرشوهرخواهرشوهر پربازدیده و جواب میدن😢

من هر سه ساعت غذا میدم یعنی زیاد بوده سه ساعت؟ چی بگم ازبس اطرافیان گفتن چشه اینقد لاغره دیوونه شدم ...

جهنم چی میگن 

هر سه ساعت خوبه 

دخترا معمولا ظریفن 

اگر یه کاسه کوچولو دادی حالا بیشترش کن 

سوپ هم خوبه چاق میکنه میان وعده هارو سوپ بده

خدایا شکرت