2777
2789
عنوان

کسانی ک بچشون مشکل ژنتیک داشته بیان

7598 بازدید | 20 پست

سلام خانومایه سوال دارم ازونایی ک بچشون مشکل ژنتیکی داشتن من بچم۴ماهه شدکه مریض شدرفتیم دکتروبیمارستان ومتاسفانه بچم ۶ماهه شدفوت شد ازبچم آزمایش ژنتیک گرفتیم بعد۳ماه جوابش ازآلمان اومدگف مشکل ژنتیکی داشته  دکترگف  بارداری بعدی  آزمایش آمنوسنتزبدین اگ بچه سالم باشه نگ میداریم اگ ن ک سقط میکنن میخوام بدونم کسی بوده ک  آمنوسنتز داده باشه وبچش سالم باشه آخه میترسم آمنوسنتزنشون نده وتحمل دوباره مریضی بچه روندارم الانم هنوز داغونم ولی چاره ای ندارم بایدبفکرباشم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه اولم مشکل ژنتیکی داشت فوت کرد سر دومی ازمایش امینوسنتز دادیم همون ژن رو بررسی کردن و‌گفتن سالمه و سالم بود وقتی ژنی که مشکل داشته مشخص بشه تشخیصش دیگه راحت میشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
امنیوسنتز مشکل ژنتیکی رو نشون میده، من برای دخترم انجام دادم و فنوتیپ سالم داشت و با دنیاش آوردم

یعنی بچه قبلیتون مشکل ژنتیک داشت بعدی سالم؟

من خودم ی دختر۷ساله دارم خداروشکرمشکلی نداشته ولی بچه دومم اینطوری شد

عزیزم واقعا ناراحت شدم از اتفاقی که براتون افتاده 🖤

من و همسرم هم مشکل ژنتیک داریم ولی جنینامون تو بارداری سقط میشدن.یه رحم اجاره ای هم داشتیم که اونم مثل من سقط کرد.درنهایت پیگیری نکردیم و تصمیم گرفتیم از بهزیستی یه بچه رو به سرپرستی بگیریم

ولی خیلیا رو دیدم که مثل شما بودن ولی موفق شدن مثل عمه همسرم

من بچه اولم مشکل ژنتیکی داشت فوت کرد سر دومی ازمایش امینوسنتز دادیم همون ژن رو بررسی کردن و‌گفتن سال ...

بچه من مشکل خونی داشت دکترژنتیک گف ی ویتامین توخونش کم بوده ک باعث شده سیستم ایمنی بدنش ضعیف بشه واینا ک نقص ایمنی هم میگن 

کسی بوده ک همینطوربچش مشکل ژنتیک داشته وبچه بعدی ازطریق آمنوسنتز سالم بوده؟

ببخشید اگر بچه اول ژنتیکی مشکل داشته باشه تنها راهش تشخیص با آمینو سنتر هست ؟؟ینی دارویی چیزی نداره ک قبل از بارداری استفاده کنی ؟

الان ب من وشوهرم ودخترم آزمایش ژنتیک داده ک بگیریم ببینه توخون ماهم اون ویتامین کم هس یانه خدایی میترسم برم آزمایش ی وق ی مشکلی پیش بیاد😔😔

چون بچم سالم بودیکدفه ای این اتفاق افتادازهرچی دکتره دیگه میترسم😔

یعنی بچه قبلیتون مشکل ژنتیک داشت بعدی سالم؟ من خودم ی دختر۷ساله دارم خداروشکرمشکلی نداشته ولی بچه د ...

منم سقط های تکراری داشتم، بافتشونو بررسی کردن سالم بوده، نشد از نظر ژنتیک بررسی کنن، خودم و همسرم آزمایش ژنتیک دادیم ، متوجه شدیم من جابجایی کروموزومی دارم که برای من مشکلی ایجاد نمیکنه اما موقع لقاح و تشکیل تخم احتمال داره جنین دچار مشکل بشه که امنیوسنتز انجام دادم و جنین سالم رو به دنیا آوردم 

ببخشید اگر بچه اول ژنتیکی مشکل داشته باشه تنها راهش تشخیص با آمینو سنتر هست ؟؟ینی دارویی چیزی نداره ...

نمیدونم بخدا فک نکنم دارویی باشه تنهاراهش همون آمینوسنتزهس

بچه من مشکل خونی داشت دکترژنتیک گف ی ویتامین توخونش کم بوده ک باعث شده سیستم ایمنی بدنش ضعیف بشه وای ...

ماخودمون هم آزمایش دادیم و مشکلی نداشتیم بهمون گفتن جهش ژنتیکی اتفاق افتاده امکان تکرارش کمه بعضی پزشکا هم میگفتن بازم ممکنه اتفاق بیفته

نگران نباش تحت نظر دکتر ژنتیک و متخصص مادران پرخطر باردار شو و ازمایشاتی که میگن همه رو انجام بده با خیال راحت بارداریتو طی کن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند