2777
2789

شوهرم به زن خ.ر.اب.ا پیام داده دیدم تو گوشیش قبلآ الان خونه نیستم یکماه دعا کنید بیاره تو خونه بفهمم برم مچش بگیررررم حین ع.م.ل.ی.ا.ت.😭😭😲

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا.

امیدوارم همه حدسیاتت اشتباه باشه و زندگیت سروسامون بگیره.

اما اگه مطمئنی یه بار خودتو راحت کن و جدا شو

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
میفهمی داری با خودت چیکار میکنی؟

نه حالم بده دل نمیکنم ازش اگه ببینم با چشم‌خودم شاید بتونم جدا بشم😭😭

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است
اگه مطمئنی برا خودت ارزش قائل شو ازش فاصله بگیر بری تماشا که چی بشه

باورم نمیشه تا با چشم خودم نبینم

نه حالم بده دل نمیکنم ازش اگه ببینم با چشم‌خودم شاید بتونم جدا بشم😭😭

تو مشکلت شوهرت نیست 

مشکل خودتی که عزت نفس پایینی داری

خواهرانه بهت میگم این مشکل رو بزار کنار برو رو خودت و عزت نفست کار کن چون اون هم از زندگیت بره میری آویزون یکی دیگه میشی و هیچ ادمی هم برات ارزش قائل نیست چون خودت برا خودت ارزش قائل نمیشی

تو مشکلت شوهرت نیست  مشکل خودتی که عزت نفس پایینی داری خواهرانه بهت میگم این مشکل رو بزار کنا ...

آره دقیقآ همه میگن زیبایی ولی خودم اصلآ اعتماد به نفس ندارم خیلی خودمو کوچیک کردم که هر کسی هرچی دلش خواست گفت

آره دقیقآ همه میگن زیبایی ولی خودم اصلآ اعتماد به نفس ندارم خیلی خودمو کوچیک کردم که هر کسی هرچی دلش ...

یه مدت کلا کاری بهش نداشته باش به خودت برس به خودت اهمیت بده بعد ببین چجوری باهات برخورد میکنه

بازم تاکید میکنم برو دنبال دوره کارگاه سمینار کتاب یا هرچیزی که عزت نفست ببره بالا

یه مدت کلا کاری بهش نداشته باش به خودت برس به خودت اهمیت بده بعد ببین چجوری باهات برخورد میکنه بازم ...

جدیدآ از اعصابم‌لکنت گرفتم هی عصبی شدم😭😭