2777
2789
خودتون نخواستید یا باردار نمی‌شدید؟  اللهم صل علی محمد و آل محمد  الان دنیا اومده بسلامت ...

نه ماه چهارمم

نمیشد نک نمیخاستیم 

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
اگه دوازدهمین نوه ذوق داشته باشه آره پدر خودم ک دومین نوشه زیاد خوشحال نشد بعدشم قسم داد که آخری با ...

آخی🥺🥺🥺🥺 چقدر قلب آدم میشکنه ولی آفرین که برای خودت زندگی میکنی نه دیگران درستشم همینه. خدا براتون حفظش کنه سایه شما هم صد و بیست سال بالا سرش باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی🥺🥺🥺🥺 چقدر قلب آدم میشکنه ولی آفرین که برای خودت زندگی میکنی نه دیگران درستشم همینه. خدا براتو ...

اوهوم

البته پدرم برای خودم میگه چون حالم خیلی بده 

ولی خب ناراحت شدم از حرفش

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
مثلا بفهمن میخان چیکار کنن؟ یه لیوان آب دستتون میدن؟ اگ اینطوریه بگین ...اگه نه هی بهتون استرس بدن خ ...

دمت گرم همینه👌👌 اگر میدونستم میان باری از رو دوشم برمیدارن همون اول کاری میگفتم ولی وقتی میدونم همه سختیش با خودمه و خودم باید مدیریت کنم شرایط رو چرا زود بگم که فقط تلفنی ارد ناشتا بدن؟ مثلا مطمئنم اگر میگفتم ویار چنانم کرده که آبم میخورم بالا میارم مادرشوهرم میگفت به زورم که شده باید بخوری. ذره ای بلد نیست همدردی کنه یا شرایط سخت یه آدم دیگه رو درک کنه

ایشالا صحیح و سالم بغلش میکنی تقریبا با همیم.

انشالله توام همینطورعزیزدلم

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
دمت گرم همینه👌👌 اگر میدونستم میان باری از رو دوشم برمیدارن همون اول کاری میگفتم ولی وقتی میدونم هم ...

من یکی از دوستام فهمید نه ذوق کرد نه حتی تبریک گفت شروع کرد از ویار خودش حرف زدن بعدم گفت خودتو شوهرت قیافتون بد نیست احتمالا بچتون به دل بشینه...واقعا حالمو گرفت دیگ حوصله بقیه رو ندارم والا

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍