2777
2789

سلام یسوال .من اکانت واتساپمو پاک کردم میخاستم با یه شماره دیکه وارد شم .گزینه تغییر شماره نزدم فقط حذف حساب کاربری زدم بعد وارد شدم و‌یه شماره جدید زدم ‌

برای مخاطبام اعلان میره که من با یه خط دیگه وارد شدم؟

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده

دوستان لطفااا واسه این تاپیکم گزارش بزنید مرررسیhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9410144&slug=خواهش-وتمنا-میکنم-یک-دقیقه-بیاید&postId=255348549

نازگل خرسند نژاد 🥰۲۰ساله و دانشجوی ادبیات نمایشی📚.شمانازی صدام کن📢یاگلی صدا کن😘.

هر کی شماره ت رو داره واتساپت براش بالا میاد 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی شماره ت رو داره واتساپت براش بالا میاد 

این شماره جدید که ثبت نام کردم کسی نداره میخاستم ببینم براش میره با شماره جدید وارد واتساپ شدم؟حذف کاربری کردم بعد وارد شدم

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده
این شماره جدید که ثبت نام کردم کسی نداره میخاستم ببینم براش میره با شماره جدید وارد واتساپ شدم؟حذف ک ...

نه نمیره براشون 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
اهان مرسی .اخه نمیخاستم بفهمن🌺ممنون از پاسخگوییت

خواهش میکنم 💕💕