الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
کنکور ۱۴۰۰ تو شهر من، دو تا همکلاسی بودن رتبه دویست و اون یکی ۱۳هزار. ۲۰۰قبول نشد،۱۳هزار آموزش اب ...
مگ میشه ۲۰۰ قبول نشه یا رتبشو دروغ گفته یا هم نخاسته بره هرچیزی رو باور نکنین
دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱
من ترازم نه هزار بود امسال. حتی دعوت به مصاحبه نشدم
امسال اصلا خیلی چیز عجیب و غریبی بود🙂
یه نفر با رتبه ۷ هزار دعوت به مصاحبه نشد. یه نفر تو همون استان همون رشته با رتبه ۱۳ هزار دعوت شد🙄🙄 فکر کنم امسال خیلی پارتی بازی کردن
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
البته تراز هم خیلی مهمه پسر خاله ی من رتبش ۵۰۰۰ بود ولی ترازش بالا بود
بله،از نزدیک می شناسم. خودش ۲۰۰ شد و داداشش ۸۰. داداشش دبیری تاریخ رفت
خودش رو هم حتما میخاستن..چون اصن غیر ممکنه ۲۰۰ نتونه دبیری بره
ما یکی از نزدکیمون رتبشو نگفت ولی فرهنگیان اورد و نرفت چون داروسازی میخاست