2777
2789
تا چن وقت دیگه میخوام خدمتکار بگیرم.چون سرم شلوغ میشه. فقط دلم نمیاد.میگم چجوری باید به یه غریبه اعتماد کرد.شاید دستش کج باشه راهنمایی کنیدلطفا؟ کسایی که خدمتکار دارین چیکار میکنید راهکار؟
من تو اتاقا نمیگم بره. تو اشپزخونه و پذیرایی و اینا کار میکنه خودم میشینم تو پذیرایی میبینمش دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسایل با ارزش رو از دسترس بردار تو کشو یا کمد بذار قفل کن
بعدشم اون کار میکنه همش باید دنبالش باشی که هم چیزی برنداره ...هم تا چشم شمارو دور دید کم کاری نکنه
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
خب بگرد یکی پیدا کن که امتحانشو پس داده باشه مثلا قبلا پیش فامیلی کسی بوده و تاییدش کردن ،خدماتیا بعضیاش یکم مورد دارن
عاشق،زمزمه میکند،فریاد نمیکشد...در گوشم زمزمه کن تا عطوفت صدایت را حس کنم ،فریاد نکش تا خشونتش را...
همه چیزای قیمتی که راحت میشه برداشت رو مخفی کن

ولی بیشتر آشنا میاریم کسی که قبلا امتحان پس داده

مثلا کل فامیل همون و میارن
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
اره حتما باید بالا سرشون باشی بهشون بگی کار کنن وقت تلف نکنن از زیرکار در نرن. اتاق خواب خودتون رو درش رو قفل کن وسایل مهمت داخل اتاق خودتون باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....