2777
2789
عنوان

خیلی حالم خرابه چون..

931 بازدید | 14 پست

من یه دختر ۲۵ سالم که خیلی بدبختم روزگار سختی دارم یکبار بخاطر بد رفتاری های ‌پدرم ازدواج کردم به خواسته خودم و جدا شدم وقتی برگشتم مادرم بخاطر قرصای اعصاب از دست بابام دچار سکته شد و فوت کرد من سه ساله موندم تک و تنها با بابام توی ی خونه یه مدت که با یه خانمی دوست بود و هروز میاوردش از دزد من خونه و دزدی میکرد زنه الان یه دو ماهی میشه رفت مکه و برگشت از قبل بدتر شده و رفتارای زشتی باهام میکنه قبلش باهاش ۶ ماهی قهر بودم و خونه مادر بزرگم بودم چونکه حرفای زشتی بهم زد و رفتم الانم باز شروع کرده بی محلی و رفتارای زشت …نه حرف میزنه باهام نه محل میده نه پول میده همش اخم و ناراحتی میکنه یا توهین میکنه نمیدونم مشکلش چیه حس میکنم اصلا زورش میاد هر کاری میکنم پولم بهم اصلا درس نمیده با اینکه پولداره من الان داغونم نمیدونم چیکار کنم حس بدی دارم تو خونش چیکار کنم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ی مامان بزرگت بمون خودت کار کن و درامدتو به دست بیار

خیلی سخته خونه مادر بزرگم قدیمی هس و اتاق درس حسابی نداره دسشویی بیرونه و سخته …سر کار فکرش هستم که برم سریع تر اما بازم وظیفه اونه خرجی منو بده بخدا میلیون میلیون تو کارتاشع یه قرون زورش میاد بده

اگه ادم منطقی ایه با اون راجب مشکلاتت صحبت کن

چند سری بهش گفتم …بابام ادم نیس درس نمیشه من مادرم از دس دادم دو روز بعدش با من داشت دعوا میکرد ..چند سری رفتم قهر ..درس نمیشه ..اصلا برادرم هم خیلی خوشش نمیاد از بابام اما بخاطر پول اونم مجبوره باهاش تا میکنه اما چون باهاش زندگی نمیکنه راحته و اخم و ناراحتی هاش نمی بینه نمیدونم با من چشه اصلا ..همش ناراحته حرف که باهاش میزنم زورش میاد محل نمیده حس میکنم دلش میخواد از اینجا برم ..نمیدونم

چند سری بهش گفتم …بابام ادم نیس درس نمیشه من مادرم از دس دادم دو روز بعدش با من داشت دعوا میکرد ..چن ...

عزبزدلممم

چی بگم🥺

خیلی ناراحت شدم برات

پناه بیار. به خدا

ایشالا خدا کمکت کنه عزیزم♥️

کاربری دست دونفره