2777
2789
عنوان

دوستان میشه تو انتخاب اسم بهم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 98 پست
یسنا حسنا  حانیه مائده حنانه هستی  رستا  البته من خودم بخوام بذارم : فاطمه حسنا ، ...

به بچت رحم کن تو مدرسه بااین اسما خجالت میکشه من اسمم مهدیه هست بدم میومد از اسمم چه برسه دو کلمه ای باشه و بی معنی

دلین مامان خوش اومدی تو دلم😍
نی نی منم دختره میخوایم بزاریم آوینا پسرم‌آروین هستش

خیلی زیباست

اتفاقا آوینا هم جزو لیست اسممام هست

فکر میکنم بمعنای آب زلال باشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم خودم ریحان هست من اسم روژین روژان و روژینا رو خیلی دوست دارم ولی یکم نگرانم ک مسخره نکنند مثلا ...

نه اصلا به این چیزا فکر هم نکن هرچی خودت دوست داری بزار گلی ،،،ان شاء الله تنش سلامت باشه🌸🤲

مه آسا_مهرآسا_مهسان_روژینا_مانیا_روژان_مانلی_روشا_رز_ماهک

ماهلین

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مهنا، محیصا، ملیکا، مهرو، مهرا، مهدیس، مهگل

این اسما به اسم پسرتونم میاد

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
به بچت رحم کن تو مدرسه بااین اسما خجالت میکشه من اسمم مهدیه هست بدم میومد از اسمم چه برسه دو کلمه ای ...

مهدیه چه ربطی به این اسما داره آخه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
اسم خودم ریحان هست من اسم روژین روژان و روژینا رو خیلی دوست دارم ولی یکم نگرانم ک مسخره نکنند مثلا ...

بخوای اینطوری فکر کنی آدم مریض و بیشعور زیاده هرچی بزاری بلاخره کرمه خودشو می‌ریزه و یه جوری مسخره می‌کنن اهمیت نده کار خودتو بکن مذهبی بزاری یه جور مسخره میکنن اصیل بزاری یه جور اسم کوتاه یه جور... گفتم که آدم بیشعور زیاده اهمیت نده

نه اصلا به این چیزا فکر هم نکن هرچی خودت دوست داری بزار گلی ،،،ان شاء الله تنش سلامت باشه🌸🤲

فدات مرسی بابت دعای خوبت🌷

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم