2777
2789
عنوان

طلاق

333 بازدید | 9 پست

ی راهکار بدید فراموشش کنم کلااا اصلا واسم مهم نباشه 

نه دوسش دارم ن میخام برگردم ب زندگیم اصلاااا و ابدا پشیمون نیستم ولی همش تو ذهنمه کنجکاوم بدونم پروفش چیه چیکار میکنه درحالی ک استغفرلله پیامبر زاده هم باشه ب درد من نمیخوره دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزجان

امیدوارم حالت خوب باشه 

تاپیکاتو خوندم، ناراحت شدم و خوشحال

ناراحت برای عزت نفس له شده ات و زحمات پدر و مادرت و رنجی که تحمل کردی چند سال. 

خوشحال برای جرأتت و حمایت خانواده و تصمیم عاقلانه ای که گرفتی. 

من اندازه تو آسیب جسمی ندیدم اما آسیب روحی زیاد ولی مسیر تورو پیش گرفتم و خدا بهم کمک کرد. 

استاد سرشناسی دارم که اون زمان بهم گفت فقط خودتو سرگرم کن تا وقت نکنی فکر کنی به هیچی. 

بهت پیشنهاد می‌کنم درستو بخونی، اگر تونستی فعالیت اجتماعی داشته باشی، خوش بگذرونی و به خدا نزدیک بشی چون فقط خودش می‌تونه قلبتو ترمیم کنه. 

ازت خواهش می‌کنم زود ازدواج نکنی چون آدم قبل از25 نمی‌دونه از زندگی چی می‌خواد و دوست داره سبک زندگیش چی باشه. 

مغز آدم با تغییر مخالفه و استقلال خونه همسر با خونه بهترین پدر و مادر فرق داره و این رو فقط با سرگرمی می‌تونی تحمل کنی. 

من برکت مثل آب روان اومد تو زندگیم و با آدمای مثبت و خوب آشنا شدم. 

نماز استغاثه حضرت زهرا هم بخون