2777
2789
عنوان

خیلی عجیب همه چی بهم ریخت😭حتی یک روز دور نبودم ازش اما الان....

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 32 پست
خودت فک میکنی علتش چی باشه؟

محبت زیادی خوبی زیاد بخدا هرچی فکر میکنم هیچ بدی بهش نکردم خانوادش گفتن ولش کن

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است

اندازه نگهدار که اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

کارایی کردی که زنای دگ هم نمیکنن؟؟ آیا زنای دگ شاس میزنن که انجامش نمیدن؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندازه نگهدار که اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست کارایی کردی که زنای دگ هم نمیکنن؟؟ آی ...

آخرش متوجه نشدم چی نوشتید

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است
آخرش متوجه نشدم چی نوشتید

میگم گفتید کارایی میکردم که زنای دگ انجام نمیدادن میگم مگه زنای دگ کم داشتن که انجام نمیدادن؟؟؟ خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت باش تجربه ثابت کرده نباید به مرد بها داد چون بلانسبت با خودشون فکر میکنن چه خرین

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

میگم گفتید کارایی میکردم که زنای دگ انجام نمیدادن میگم مگه زنای دگ کم داشتن که انجام نمیدادن؟؟؟ خواه ...

کارایی که الان روم نمیشه بگم یکیش اینکه تو پریودی باهام رابطه داشت😲😲

خب خودش بخاد طلاق بده باید حق و حقوقتو مهریه تو یجا بده مهریتو بگیر ولش کن

هیچی نداره بده شغلم نداره

کارایی که الان روم نمیشه بگم یکیش اینکه تو پریودی باهام رابطه داشت😲😲

خب عزیزدلم معلومه که طرف اب روغن قاطی میکنه فکر میکنه چی بودم که زنم همه کار برام میکرد بهم باج میداد که باهاش زندگی کنم زیادی بودی براش عزت نفستو حفظ کن و تحمل کن بذار بره تجربه کنه ولی اجازه نده برگرده بهت

بدترین ضربه ای که بهش میتونی بزنی دریغ کردن خودت ازشه 

مطمئن باش تو چیزی رو از دست نمیدی بازنده این بازی اون بوده که تو رو برای همیشه از دست میده