2777
2789

دو ساله ازدواج کردم. پدر شوهرم خونواده رو کلا ول کرده و تو شهرستان زندگی میکنه. و خرج بقیه خونواده (۴نفر)گردن همسر من افتاده.چون درامدش از بقیه برادرهاش بیشتره. دو ساله دارم تحمل میکنم. خیلی هم پر خرج هستن.اصلا مراعات نمیکنن. خودمون هم داریم بچه دار میشیم ولی هیچ فکری نمیکنن. باباشون هم سرپا و سالمه

وای قابل تحمل نیس

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

ولی دیگه الان تقسیم کردیم با بقبه برادرا

البته ما چون نگه داری از باغمون هم با بابا مامان همسرمه و آدمای خوبی ان من خودمم بهشون میرسم و ب همسرم گفتم تو یکم بیشتر از داداشات بده بهشون

۴ نفرن یعنی ۳ تا بچه دیگه هست؟اونا چندسالشونه؟اگه سنشون مناسبه چلاق ک نیستن خب کار کنن

اینکه درامد شما بیشتر دلیل نمیشه شما خرج بدین

در حد کمک فقط

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بله همسرمن 

در چه حد خرج میکنه؟جز وظایفش حساب میشه تو خونه ی پدری یا میگن لطف میکنه؟چند ساله ازدواج کردی؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

ما هم اویل خیلی کمک میکردیم 

الان هم کمک میکنیم تمام هزینه های دکتر ودرمان هم با ماست

از اول صدام درنیومد الان فکر میکنن وظیفمونه

جالبه حقوق پسرشون نصف منه اصلا درک نمیکنن که به خاطر درامد منه که شوهرم میتونه کمک کنه 

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم