2777
2789

فقط غمگین نباشه بد جوری حالم گرفته.ی فیلم شاد معرفی کنید ممنون سریال سینمایی فرقی نمیکنه

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

انتن. و یکی دیگست اسمش یادم نمیاد. پژمان جمشیدی توشه

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانی نیستند:

خنده در وایکیکی فصل یک (ابن خیلی خوبه فقط نباید انتظار داشته باشی تو چند قسمت اول کلی بخندی _ مثلا از تا قسمت پنج داری اشنا میشی با داستان ولی بعدش خنده داره جدا ) 

بعد دو لونگ سو زن قوی ( به ذره کلیشه ای هم داره) ( در کنارش داستان قشنگ و زوج خوبی هم داره و واقعا کمدیه) 

بعد اقای ملکه (اینم باحال و کمدیه ) 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

اره بگین منم به شدت نیاز دارم 

یه فیلمی که بشه با خانواده و بچه هام بشینم ببینم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دینامیت؟

نه افتاب پرست. یادم اومد😂

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
آنتن قشنگه؟ 

بدک. نیست متوسط. خنده داره 

آنتن و آفتاب پرست

ممنون

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
افتاب پرست

دمت گرم یاوم اوردی😂

انتن. و یکی دیگست اسمش یادم نمیاد. پژمان جمشیدی توشه

ممنون گلم

فیلم سینمایی دینامیت 

سریال آنتن ، آفتاب پرست هم شنیدم خوبه 

گاهی آدم تو جنگ با خودش، باید اونقد پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش!!  اون وقت …از دل اون ویرونه یه نوری ، یه امیدی، یه جراتی، جرقه می زنه …!🌿🌿🤍✨