دختری_از_جنس_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 عنوان ❌فقط اونایی که اعتقاد دارن بیان❌ 804 بازدید | 117 پست تا حالا شده از انجام کار جدید با کسی حرف نزنید و موفق بشید و بالعکس؟برای چشم زخم و چشم خوردگی تاحالا چیکارا کردین؟غسل یا نماز مجربی میشناسین؟؟لطفا نگید برو دعا بگیر چون اینکارو نمیتونم کنم. خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨ 1401/07/24 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asaly24 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 989 اره هر وقت ميگم ب كسي نميشه مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2795 حرز امام جواد وبسهروقتم ب هرکی گفتم یچیوپیش پیش یاکنسل شدهیاریده شده توشحالافردانوبت بوتاکس دارم ازدهنم دررفت ب مادرشوهرم گفتمخداب دادم برسه زامبی نشم صلوات میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث
مامان_دوتافرشته_ عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3792 هرکاری قبلش گفتم نابود شد برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
دختری_از_جنس_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 هررررر تجربه ای دارین بگین خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3002 اسپند دود کن فک کنم سوره ناس و فلق هم خوبه ذکر ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم هم خوبه البته راجع به ذکره نمیدونم ماشاءالله رو باید بگی یا نه خودت تو نت بگرد من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش_بزرگ
دختری_از_جنس_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 حرز امام جواد وبس هروقتم ب هرکی گفتم یچیوپیش پیش یاکنسل شده یاریده شده توش حالافردانوبت بوتاکس دا ... ای واییییی.شما حرز دارین؟ خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
bluesea2021 عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1222 میگن قبل انجام کار به کسی نگومن به آیه وان یکاد خیلی اعتقاد دارم برای چشم زخمو ۳ مرتبه ذکر ماشالله لا قوه الا بالله العلی العظیم
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3002 حرز امام جواد وبس هروقتم ب هرکی گفتم یچیوپیش پیش یاکنسل شده یاریده شده توش حالافردانوبت بوتاکس دا ... عزیزم حرز از کجا بخریم من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش_بزرگ
دختری_از_جنس_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 میگن قبل انجام کار به کسی نگو من به آیه وان یکاد خیلی اعتقاد دارم برای چشم زخم و ۳ مرتبه ذکر ماشال ... من بیچاره شدم کلا خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2795 ای واییییی.شما حرز دارین؟ اره گلم میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2795 عزیزم حرز از کجا بخریم من ازقم خریدم میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث
عشق_جاانم عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 3002 من ازقم خریدم از کجای قم عزیزم ؟دم حرم یا جمکران ؟؟؟یا جای دیگخ ؟ من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش_بزرگ
حدیثم۷۷ عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2795 از کجای قم عزیزم ؟ دم حرم یا جمکران ؟؟؟ یا جای دیگخ ؟ نه خالم یکیومیشناخت ک طب سنتی بود طلبه بود زنگزد برامون خوندنمازش و نوشت فرستاذ شهرمون گلم ماتعدادبالاگرفتیم براهمه اعضا خانواده خیلی راضی بوذم میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث