2777
2789
عنوان

❌فقط اونایی که اعتقاد دارن بیان❌

804 بازدید | 117 پست

تا حالا شده از انجام کار جدید با کسی حرف نزنید و موفق بشید و بالعکس؟

برای چشم زخم و چشم خوردگی تاحالا چیکارا کردین؟

غسل یا نماز مجربی میشناسین؟؟

لطفا نگید برو دعا بگیر چون اینکارو نمیتونم کنم.

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

حرز امام جواد وبس

هروقتم ب هرکی گفتم یچیوپیش پیش یاکنسل شده

یاریده شده توش

حالافردانوبت بوتاکس دارم ازدهنم دررفت ب مادرشوهرم گفتم

خداب دادم برسه زامبی نشم صلوات

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپند دود کن 

فک کنم سوره ناس و فلق هم خوبه 

ذکر ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم هم خوبه 

البته راجع به ذکره نمیدونم ماشاءالله رو باید بگی یا نه خودت تو نت بگرد 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

حرز امام جواد وبس هروقتم ب هرکی گفتم یچیوپیش پیش یاکنسل شده یاریده شده توش حالافردانوبت بوتاکس دا ...

ای واییییی.شما حرز دارین؟

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
حرز امام جواد وبس هروقتم ب هرکی گفتم یچیوپیش پیش یاکنسل شده یاریده شده توش حالافردانوبت بوتاکس دا ...

عزیزم حرز از کجا بخریم‌

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

میگن قبل انجام کار به کسی نگو من به آیه وان یکاد خیلی اعتقاد دارم برای چشم زخم و ۳ مرتبه ذکر ماشال ...

من بیچاره شدم کلا

من ازقم خریدم

از کجای قم عزیزم ؟

دم حرم یا جمکران ؟؟؟

یا جای دیگخ ؟

از کجای قم عزیزم ؟ دم حرم یا جمکران ؟؟؟ یا جای دیگخ ؟

نه خالم یکیومیشناخت ک طب سنتی بود طلبه بود 

زنگزد برامون خوندنمازش و نوشت فرستاذ شهرمون گلم ماتعدادبالاگرفتیم براهمه اعضا خانواده خیلی راضی بوذم

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث