2777
2789
عنوان

چطور پس انداز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6033 بازدید | 31 پست
حلقم یه انگشتر و یه گوشواره یک گرمی و پسرمم ۳ گرن طلا داره 

بیا تاپیک طلا پس انداز https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-امد-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردنش-و-نکات-مهم-خانه-داری

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️

به نظرم وام بردارین مثلا پنجاه تومن که مجبور بشین قسط بدین بعد مثلا پولتون به ۱۰۰ رسید بگردین زمین به این قیمت بخرین زمین‌های وکالت دار یا تو روستا به این قیمت هست البته باید دقت کنین تو خرید این زمین‌ها این خودش میشه پس انداز 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حلقم یه انگشتر و یه گوشواره یک گرمی و پسرمم ۳ گرن طلا داره  

پنج تا عکس فرستادم ، پنج تا کارت داشته باشید و درامد یا پولی ک دارید ، هرچقدرررر که باشه کم یا زیاد، توی این کارتها با توجه به درصدی که گفته ، تقسیم بندیش کنید و بریزید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۵ تومن صاحبخونمون رهن نمیخواد ولی خدا امواتش بیامرزه اجارهم کم میگیره واقعا هرچی پدر شوهرم حمایت نکر ...

برجی5میدین؟

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

این کارتاوقتی بدردمیخوردن که مالیات برتراکنش نبودحالابایدحداقل یک یادوتاکارت داشته باشیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖