2777
2789
عنوان

با چ روشی از شوهرتون پول توجیبی میگیرین؟؟؟بمنم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی رک وراست باهاش حرف بزن بگوهرخانمی یه نیازای داره یاهمینای اینجاگفتی بگو بعصی پسراچون مجردی ندیدن توخانواده یادنگرفتن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم مشکل تو رو دارم تصمیم گرفتم بهش دروغ بگم/ ببین سر چه موضوعی میتونی ازش پول بگیری / بعد به دروغ پول بیشتری بگیر/ مثلا دور از جونت بگو مریضم میخوام برم دکتر و سر اون قضیه ازش پول بگیر بعدم پس انداز کن

نمیگیرم هنوز از بابام ماهی میگیرم.بمیرمم ازش پول نمبگیرم چون ادم نیس

اشتباه میکنی بابات مسئول مخارج شمانیست وقتی آشپزی میکنی ولباس میشوری....پس وظیفشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همه درآمدش دست منه میریزه تو کارتم 

من هیچ وقت ازش نخواستم خدا خیرش بده یه رفیق داره از اون یاد گرفته اونم میریزه کارت زنش  

یه مقداری خیلی کم درحد پول تو جیبی تو کارت خودشه

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

اشتباه میکنی بابات مسئول مخارج شمانیست وقتی آشپزی میکنی ولباس میشوری....پس وظیفشه

مغرور تر از این حرفام محتاج یه آشغال بمونم مثل این اگرم بابام نده محاله از این بگیرم

ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
من چون نمیگیریم نمیدونم راهکارش چیه ، ولی باهاش حرف بزن بگو نیاز داری که پول داشته باشی ماهانه یک مب ...

خزاربارحرف زدم بی فایدس .با زبون خوش .دعوا .هرمولی .ولی واقعا ایندفه باید اساسی فک کنم .اخه حتی فکر بچمم نیس .

یعنی چجوری از اول شل گرفتی چیکار باید میکردی که نکردی

چون میخواسیم خونه بسازیم .بهش گفتم من قول میدم تاوقتی خونه تموم نشده هیچی ازت نخوام بخودمون سختی بدیم تا زودتر تموم شه ...همون شد عادت براش ..خونمم ک هنو کامل نشده چون اقا ولخرجه