2777
2789
عنوان

با چ روشی از شوهرتون پول توجیبی میگیرین؟؟؟بمنم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 45 پست
منم شوهرم همینه... 10 ساله زندگی می کنم... پول نمیده.... ولی منم برا خودم کار تو خونه ای پیدا کردم.. ...

عزیزم مثلا چ کاری

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
باهاش صحبت کنی نمیشه؟ شاید مادرش ولخرج بوده بخاطر همون فکر میکنه به زن نباید پول داد ریشه ت. خانوادش ...

چرا مادرش خیلی عوضی بوده و هست .همش پولای پدرشوهرمو زیرآبی میرفته . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مغرور تر از این حرفام محتاج یه آشغال بمونم مثل این اگرم بابام نده محاله از این بگیرم

پس غرورتودرهمه مواقع داشته باش گلم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا مادرش خیلی عوضی بوده و هست .همش پولای پدرشوهرمو زیرآبی میرفته . 

پس ریشه دربچگیش داشته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منظورت چیه

ساده بود  فکرکن بهش غرورخوبه امابفهمی کجاوچطوری وقتی شماه

بی پولی همسرت میسازی صبح تاشب گرفتاری‌ها  بچه تمام کارای خونه راانجام میدی ومسائل زناشویی اینجاهم غرورداشته باش  من اگرهای شمابودم هیچکدوم انجام نمی‌دادم وقتی پولی برامن نداره منم کاری نمیکنم

ساده بود  فکرکن بهش غرورخوبه امابفهمی کجاوچطوری وقتی شماه بی پولی همسرت میسازی صبح تاشب گرفتار ...

دقیقا درست میگین ...من ک حس کلفت رو دارم فقط .غرورم باپول ندادن و اهمیت ندادنش بمن بیشتر له میشه ..دیگه فک کن از بابام پول بگیرم ک چقدم خوشبحالش میشه .زن مفت .کلفت مفت .همه چی مفت..پس این وظیفه شوهر چی میشه!

منم شوهرم همینه... 10 ساله زندگی می کنم... پول نمیده.... ولی منم برا خودم کار تو خونه ای پیدا کردم.. ...

پس چرا ازدواج کردی!!!!من موندم اگ من قراربود خودم کار کنم ک هیچوق ازدواج نمیکردم...اگ کارم میکررم وظیفه همسرم بود ک بازم بهم پول بده 

دقیقا درست میگین ...من ک حس کلفت رو دارم فقط .غرورم باپول ندادن و اهمیت ندادنش بمن بیشتر له میشه ..د ...

پرومیشه میگه به به ببین من چه تحفه نطنزی هستم که بدون یه قرون خرج همچی دارم 

پرومیشه میگه به به ببین من چه تحفه نطنزی هستم که بدون یه قرون خرج همچی دارم 

کامواصورتی اعصابم خرابه ...توفامیل شدم انکشت نما .منی ک شیک پوش ترین بودم واس هر عید و مراسمی بهترینارو داشتم الان سالی یه دست لباسم ندارم.گاهی اطرافیانم میگن توخونه بابات خیلی رویایی فکرو زندگی میکردی توخونه شوهر چطوری؟ ایناهمش کنایس..دیگه داغون دارم میشم.

کامواصورتی اعصابم خرابه ...توفامیل شدم انکشت نما .منی ک شیک پوش ترین بودم واس هر عید و مراسمی بهترین ...

خدابه دلت آرامش بده اگرازکسی حرفشنویی داره باهاش حرف بزن یادست بذارروغیرتش بگوفامیل اینجورگفتن خیلی تحمل کردی درستش کن تابچتم فردااذیت نشه

[QUOTE=255311292]عزیزم مثلا چ کاری[/QUOTE چیزی که زیاده کار....تزیینات گل... همین گل های تزئینی رو لباس.... منجاق دوزی های کار دست... جعبه کادو... جعبه های طلا... بافتنی....دوخت راسته.... بسته بندی.... رنگ زدن چوب های شطرنج.... برش الگو..... من همه این کارو رفتم