2777
2789

اولش رفتم جواب آزمایش رو گرفتم ینی من تو ماشین بودم شوهرم رفت گرفت دیدم نیشتش بازه داره از آزمایشگاه میاد بیرون کم مونده بود برقصه 😑😂

اومد تو ماشین کلی بوسم کرد کلی با بچش حرف زد 🤦🏻‍♀️😂

بعدش رفتیم ی دوری زدیم تا وقت دکترم برسه وقتی رفتیم داخل شوهرمم اومد گفت خانم دکتر نمیتونی بیرونم کنی اومدم بچمو ببینم 😑😅

دکتره هم خندش گرفته بود دیگه رفتم دراز کشیدم تا دکتر بیاد سنو کنه وقتی اومد سنو کرد بچه رو دیدم اندازه ی نخود بود 🥺😅

کلی شوهرم قربون صدقش رفت دکتره هم می‌خندید میگف تا حالا همچین بابایی ندیده بودم بعدشم که اومدم رفت دارو هامو گرفت بعدم رفت دو تا جعبه شیرینی گرفت رفتیم خونه تا رفتیم تو حیاط مستقیم رفت خونه مامانش 

الهیییییی عزیزم ذوق داره🥺😍😍😍

مبارک باشه 

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم میخواست باردار شم غصه میخورم شوهرم از زیرس فرار میکنه و نمیخواد چون ی بچه از زن اولش داره من دوست داشتم بچه دار شم غصه میخورم ک یه زندگی عادی ندارم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

تا مامانش درو باز کرد گف سلام مامان بزرگ بنده خدا مامانش هنگ کرد داشت دنبال بچه های برادر شوهرم خواهر شوهرم می‌گشت وقتی دید کسی نیست گف کسی نیست که شوهرمم گف اختیار داری کسی نیست یکم دقت کن نوه گلتو با مامانش میبینی 🤣

بعدش مادر شوهرم تازه فهمید چخبره کلی بغلم کرد بوسم کرد 

وای چقد ذوق کردم براتون 😍😍😍😍 الهی تنش سالم باشه قدمش مبارک باشه...❤️😘

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه