2777
2789
عنوان

بنظرتون زشته🥺

159 بازدید | 12 پست

خانوما فردا تولدمه قرار بود بریم خونه بابام دورهم باشیم بعد امروز داداش کوچیکم با ماشین بابا تصادف کرده بابام خیلی ناراحت بود میگم فردا تولد بگیریم زشت میشه اخه خیلی منتظر این روز بودم🥺🥺

بهترین ادم اونیه ک عشقش جلو چشمش با کس دیگه ای هس و ارزو های این داره دونه دونه خراب میشه ولی بازم براش ارزوی خوشبختی میکنه🤞😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مامانت صحبت کن ببین چی میگه

تصادف در چه حده؟ 

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖

ببین جو‌خونه چطوره

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
با مامانت صحبت کن ببین چی میگه تصادف در چه حده؟ 

تصادف جدی نیس ولی ماشینش در حد ۲۰ تومنی جرخ مییخاد

بهترین ادم اونیه ک عشقش جلو چشمش با کس دیگه ای هس و ارزو های این داره دونه دونه خراب میشه ولی بازم براش ارزوی خوشبختی میکنه🤞😏
تصادف جدی نیس ولی ماشینش در حد ۲۰ تومنی جرخ مییخاد

اگه خرج تولد با خودته اشکال نداره خوبم هست 

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
اگه خرج تولد با خودته اشکال نداره خوبم هست 

اره قرار بود خودم وسایل بگیرم

خب اگه چیزی نشده بگیررر. 

ن خداروشکر خودشون چیزیشون نشده ولی خب گعتم بازم ی مشورتی بکنم خب

ن خداروشکر خودشون چیزیشون نشده ولی خب گعتم بازم ی مشورتی بکنم خب

خب درسته ولی تو باید روحیات خانوادتو شناخته باشی دیگه.

مثلا من بابا خودم برا همچنین چیزی تا سه چهار ساعت ناراحته بعدش دیگه نه.

من یک مهاجرم،از رویایی به رویای دیگر✨