2777
2789

سلام دوستان خسته نباشید 

من با یک نفر توی رابطه دوستی هستم که مث رفیقیم من دخترم ایشونم پسر اینو بگم قاطی نکنید ی وقت 🤦‍♀️ کلا میشه گفت دوهفته همو میشناسیم سه بارم بیرون رفتیم  توی بیردن رفتن همو بقل کردیم  

با اینکه گفتیم فقدر دوستیم  ایشون قبلا رل داشتن که توی دوران سربازیشون رلشون میره منم کات کردن 

ایشون دیگه از اون موقع سیکار نیکشه عرق میخوره  دل سنگ شده ینی سنگ دل شده  

من ی حسی بهش پیدا کردم  ولی اون ب من گفت ما بددرد هم ننیخوریم گفت دوست دارم ولی تو خیلی بهتری من میشه گفت خلافکارم 

میخام بکوبم بسازمش از اول گفت خودش تا حالا کسی نتونسته کنه اینکارو ولی من میخام کنم میخام تا اخرش باهاش بمونم  کنارش باشم  زندگی درست کنم باهاش  خودش اول ب دوست داشنتش اعتراف کرد 

فقدر اینکه ایشون همش  بیرون میره با دوستاش  چون میگه مغزم نمیکشه توی خونه باشم من گفتم بهونه ولی خب    هر چی  الان نیاز دارم  کمکش کنم ولی جوری که گیر نباشه براش  میخام به خودم جذبش کنم چیکار کنم  رفتارای خانومانه بهم بگید لطفا   و کمک کنید ممنون  میشم 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
0
0%
.
1
50%
.
0
0%
.
1
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توي دو هفته به اين سرعت به اين نتايج رسيدين؟ چند سالتونه؟

من از قبل ایشون میشناسم حدودا چهار پنج ساله میشناسم روشون کراش دارم  بهم گفت اگ دوسال پیش باهام میاومدی الان به ی جایی رسیده بودیم ولی من دل سنگ شدم چون کسی توی گذشته باعث شد 

من میخام اول به خودش بیاد سیگار و عرق  بزاره کنار چون سنی نداره  میخام کمکش کنم   و اینو بفهمونم همه مث هم نیستن دلیل نیست یکی رفته تو سنگدل بشی 

دوما میخام  حالا که حس همو میدونیم  بمونیم باهم 

سعی کن وابسته نشی پسرایی که اینجورن آدمو وابسته میکنن بعد هم میرن

میدونم  خودم بهش گفتم   اگ قرار دوست بمونیم  نیاز نیست بقل کنیم همو  نمیخام دست مالی هر کسی بشم  فقدر رفیقت میمونم گفت رفیقا همو بقل ننیکنن گفتم نه گفت اوک دیگه بقلت ننیکنم  

ولی  پنج مین نگذشت گفت  نمیتونم بقلت کنم بهش گفتم  نه تو دوستمی گفت  اه باشه هعی بگو ولی بازم بقلم کرد 🤦‍♀️ 

میتونم درستش کنم ولی نیاز دارم بدونم چیکار کنم کم کم باید درستش کنم گیر ندم اخلاقای اوک کنم .... 

باید سیاست داشته باشی خیلی گیر ندی سر این چیزا کم کم پیش برو

اها اره  اینو متوجه شدم از گیر دادن بدش میاد از بی اعتمادی ... 

بهم گفت موندنی میمیونه رفتنی میره خیانت کنیم  کارما جوابمونو میده 

اینو ک گفت  متوجه شدم هنوزم میشه امیدی داشت 

باید سیاست داشته باشی خیلی گیر ندی سر این چیزا کم کم پیش برو

میشه بگی  چ رفتارایی بهتر که انجام بدم  که زودترم جواب بگیرم  

امروز پاکت سیگارشو انداختم بیرون گفت چرا انداختی بیرون مگه رفیقم نیستی  گفتم اره رفیقتم ولی دوست داشتم انداختم بیرون هیچی نگفت  میدونی اگ یکم جذبش کنم که مطمن بشه مث رل قبلش نیستم درست میشه 

میدونم  خودم بهش گفتم   اگ قرار دوست بمونیم  نیاز نیست بقل کنیم همو  نمیخام دست ...

بنظرم خودتو ساده نشون نده هرچی مرموز تر باشی بیشتر کنجکاو میشه خودش میاد سمتت .اگه تو بری سمتش فک میکنه خبریه