2777
2789
عنوان

بچه هاتون بعد از مدرسه میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 44 پست

من خودم بچه بودم بعد مدرسه نمیخوابیدم.😐

هر چقدرم بازی میکردم و میدویدم نمیخابیدم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
منم میگم دقیقن یکی حرف دل منو زد پسر منم میاد از مدرسه ولش کنی اصلا نمیخابه تا ساعت ۶ و ۷ عصر چنان ب ...

خیلی اشتباهه که شب ساعت یک بخوابه 

وقتی شب ساعت ۱۰ خوابید دیگه فرداش بی حوصله نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم موقعی که مدرسه می رفتم؛نمی خوابیدم.ترجیح می دادم از مدرسه که میام بشینم کارای مدرسه ام رو انجام بدم که سریع هم تموم شه خیالم راحت شه. بعدش اگر خسته بودم،شاید شب زودتر خوابم می برد.

سه روز در هفته هم بعد مدرسه کلاس می رفتم و روزایی که کلاس داشتم،شب رو زودتر می خوابیدم.

کلا هم عادت ندارم بعد از ظهر بخوابم.به تمام کار هام هم می رسیدم.

منم میگم دقیقن یکی حرف دل منو زد پسر منم میاد از مدرسه ولش کنی اصلا نمیخابه تا ساعت ۶ و ۷ عصر چنان ب ...

دقیقاا همینه اگه نخوابن غروب گیج و ویج میشن و اصلا تمرکز ندارن مجبورن بخوابن و اون موقع داد و بیداد بیا و بیدارش کن 

دوباره شب ساعت یک داد و بیداد تا بخوابه 

من پسرم امسال میره دانشگاه و دخترم هفتم از اول به زور می گفتم بخوابید 

اون سری صدا پسرم میومد به خواهرش می گفت برو بخواب الان مادر پر پرت می کنه 🤣 محاله بزارم بیدار بمونه 😁

دقیقاا همینه اگه نخوابن غروب گیج و ویج میشن و اصلا تمرکز ندارن مجبورن بخوابن و اون موقع داد و بیداد ...

عزیزم خدا حفظشون کنع برات دقیقا حرف دل منو زدی دقیقاااااا

یعنی ب زور میخابونمش ک سرحال باشه عصر بعد عصر بزور بیدارش میکنم ک زیاد نخابه بعد شبم ب زور میگم بیا بخواب صبح خاب نمونی بخدا ک مادر بودن سخت ترین کار دنیاس

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

عزیزم خدا حفظشون کنع برات دقیقا حرف دل منو زدی دقیقاااااا یعنی ب زور میخابونمش ک سرحال باشه عصر بعد ...

قربونت عزیزم 

خدا حفظش کنه براتون واقعاا خوابیدن تو تایم مناسب برا مغز یه استراحته که بتونه شارژ بشه ۴۵ دقیفه هم کافیه 

من تا ناهار خوردن می خوابن و دیگه ساعت ۳ بیدار میشن و به درسشون می رسن پر انرژی دوباره شب ساعت ۱۰ می خوابن به راحتی 

صبح ساعت ۶ که بیدار میشم با صدا فندک گاز بیدار میشن😊

ساعات مدارس از نظر من زیاده 

بهتره مثل قبل پنج شنبه ها هم برن مدرسه ولی ۱۲ و نیم خونه باشن 

اونوقت نه مدرسه خسته کننده میشه بچه ها هم ناهار و شام و تکالیفاشونو به موقع انجام میدن

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
قربونت عزیزم  خدا حفظش کنه براتون واقعاا خوابیدن تو تایم مناسب برا مغز یه استراحته که بتونه شا ...

بچه های من که ۲ و نیم شایدم یه کم دیرتر تازه از مدرسه میرسن خونه

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
ساعات مدارس از نظر من زیاده  بهتره مثل قبل پنج شنبه ها هم برن مدرسه ولی ۱۲ و نیم خونه باشن&nbs ...

دختر من ۸و۳۰ تا۱۲و۳۰

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
احتمالا ویتامین بدنش کمه. یا کم خونی داره. چکاپ بده

کم خونی نداره مولتی هم مرتب دوره ای میدم اهن هم مرتب هر سه ماه یه بار میدم ولی چون عادت به زیاد خوابیدن داشت الان رفته کلاس اول کمبود خواب داره