نه عزیزم من یه پسر سه ساله دارم فقط چون موی زاید در آوردم و نامنظم بودم رفتم دکتر بهم گفت تنبلی تخمد ...
اهان عزیزم منم پارسال پریود نشدم رفتم سونو بهم قرص جلوگیری داد ولی من چون اونموقع نی نی نمیخواسنم قرص و ادامه دادم تا دوماه پیش قطع کردم 4 روز پیش هم روز سوم سونو داد(عکس آخری) مثل اینکه خداروشکر رفع شده حالا نمیدونم تنبلی خفیف بوده یا کیست ساده حالا شنبه دکتر میاد انشالله توام زودی خوب شی عزیزم😍😍😘😘 پریودت نامنظم بود ینی چطوری بود؟اخه من از همون اول که پریود شدم بالای 30 روز بود فک میکردم نا منظمه ولی شنیدم گفتن چون همیشه اینطور بوده نه منظمه
اهان عزیزم منم پارسال پریود نشدم رفتم سونو بهم قرص جلوگیری داد ولی من چون اونموقع نی نی نمیخواسنم قر ...
آره نامنظم بودم مثلادو ماه پیش ۷ پریود شدم ماه قبل ۲۷ پریود شدم این ماه ۲۳ الان تازه بیست روزه دارم قرصامو میخورم .. یعنی منم باید ادامه بدم به خوردن فرصا؟
آره نامنظم بودم مثلادو ماه پیش ۷ پریود شدم ماه قبل ۲۷ پریود شدم این ماه ۲۳ الان تازه بیست روزه ...
عزیزم به نظر من به محض اینکه بسته ی سوم قرص تموم شد و پریود شدی روز سوم پریود برو سونو بده نشون دکترت بده و باهاش مشورت کن اگه نی نی نمیخوای بهش بگو که قرص و ادامه بدم مشکلی نداره بالاخره بدن هرکسی فرق داره با توجه به سونوگرافیت راهنماییت میکنه این سونویی هم که دادی باهات باشه نشون بده که ببینه تو 3 ماه سونوت چه تغییراتی کرده