2777
2789
ارع اون زمان قرص جلوگیری مصرف میکردم ولی اینی که 4 روز پیش دادم هیچ دارویی مصرف نمیکردم

سونو اولیت روز چندم پریودت بوده؟

باید روز 1-3 سونو بدی 

اگر هم تنبلی بوده باشه احتمالا خیلی خفیفه

پریودت منظم میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا هزاران بار شکرت مرسی عزیزدلم اخه من فک میکردم درمان نمیشه

سونو همه چیز نرمال نشون داده ان شالله ک به زودی زود مامان میشی چند وقته اقدامی ؟ 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
اره  سونوی اولی فقط شک داشت به خاطر همین تکرار کردی  مگرنه pco خوب نمیشه فقط یه مدت رفع ...

مرسی عزیزم انقد با حوصله جوابمو دادی دعا میکنم هر حاجتی داری خدا بهت بده😍😍😍😍

سونو اولیت روز چندم پریودت بوده؟ باید روز 1-3 سونو بدی  اگر هم تنبلی بوده باشه احتمالا خیلی خ ...

سونو اولی پریود نشدم برام سونو نوشت  اره تقریبا منظمه موی زاید و ایناهم ندارم اضافه وزن هم ندارم این سونو اخری که برای 4 روز پیش روز سوم پریودم بود که دادم بدون مصرف هیچ دارویی

تنبلی داشتین ک درمان شد،فقد قرص جلوگیری مصرف کردین؟ پریودتون منظمه؟

نمیدونم والا عزیزم میگم که دکتر اصن درست و حسابی بهم نگفت تنبلی یا نه فقط گفت 3 ماه قرص جلو گیری مصرف کن خوب میشی منم چون اونموقع نی نی تمیخواسنم قرص و ادامه دادم والا دوماهه قطع کردم عکس اخری که گذاشتم سونوی اخریو 4 روز پیش روز سوم پریود دادم بدون مصرف هیچ دارویی پریودمم اره تقریبا منظمه از اولین باری که پریود شدم بالای 30 روز پریود میشم

سونو همه چیز نرمال نشون داده ان شالله ک به زودی زود مامان میشی چند وقته اقدامی ؟ 

مرسی عزیزم این ماه دلم خیلی روشنه😍شنبه میرم برای سایز فولیکول از بس عجولم اصن سمت کیت تخمک گذاری و اینا نرفتم یه راست میخوام برم سونو😂

تازه pco بودن دلیل بر نازایی نیست نترس  من ۲تا بچه دارم بی هیچ دوا درمونی

منم ۱۷ سالم بود عادت ماهانه شدم از همون موقع pco بودم الان شکر خدا ۲ تا پسر دارم ولی هنوزم pco ام هیچ ربطی نداره تازه دو بار کیست بزرگ داشتم یکی اوایل ازدواج با لاپاراسکوپی خارج کردم دومی هم با سزارین پسر دومم خارج کرد دکتر 

دلیل ناباروری نیست خیالت جمع

مرسی عزیزم این ماه دلم خیلی روشنه😍شنبه میرم برای سایز فولیکول از بس عجولم اصن سمت کیت تخمک گذاری و ...

عزیزم ان شالله ک به خواسته ت برسی اما . ی توصیه دوستانه بهت میکنم زمانی ک بیخیال باشی خیلی زود و راحت میگیره چون هورمون استرس ک مانع لانه گزینی ترشح نمیشه 

عزیزم ان شالله ک به خواسته ت برسی اما . ی توصیه دوستانه بهت میکنم زمانی ک بیخیال باشی خیلی زود و راح ...

دقیقا مشکل من اینه نمیتونم بیخیال باشم و بدون استرس یعنی یهو ساعتها فقط میشینم به این مسئله فکر میکنم خوش به حال اونایی که میتونن استرس و از خودشون دور کنن من نمیتونممم چکار کنم

سونو اولی پریود نشدم برام سونو نوشت  اره تقریبا منظمه موی زاید و ایناهم ندارم اضافه وزن هم ندار ...

پس نگران نباش سونو اول خیلی قابل اطمینان نیست

مشکلی نداری خدارو شکر ایشالا که همین ماه باردار میشی

دقیقا مشکل من اینه نمیتونم بیخیال باشم و بدون استرس یعنی یهو ساعتها فقط میشینم به این مسئله فکر میکن ...

منم اینطوری بودم هیچ جوره از فکرش بیرون نمیومدم . اخر خسته شدم . مراقبه انجام دادم کم کم  نفهمیدم چطور از فکرش بیرون امدم .