فرگیس مدیر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 عنوان بچم نوزاده فعلا بچه دیگه نمیخوام😩 | مشاهده متن کامل بحث + 3644 بازدید | 155 پست پنج ماهشه بچم.جلوگیری داریم ولی یکی دوبار نداشتیم.چون فکر نمیکردم بشه به این زودی.پریود هم نمیشم چون شیرمیدم.از پارسال بی بی چک داشتم امروز زدم بعد یه ربع مثبت شد.الان یکی دیگه داشتم باز زدم منفی شد.خدایل منو ببخش ولی فعلا آمادگی بچه دیگه ندارم 😭 فر گیس یعنی گیس فر 1401/07/24 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
koochmool عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7787 مثل زن عمو بعد دخترش یبار جلوگیری اصلا نداشته باردار میشه بعد میگه ناخواسته بود هرچی بهش میگم این می ... 🤣🤣🤣 دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 انشالله خدا خیلی زود بهت یه نی نی صحیح وسالم بده میدونم خیلی سخته منم تجربشو دارم ناامید نشو عزیزم دعام کن عزیزممممم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
فرگیس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 انشالله این اتفاق برای منم بیفته چرا فر گیس یعنی گیس فر
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 عزیزم شما که تازه ازدواج کردی شیش ماهه اقدامم ماه اولم نینیم سقط شد😭 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
فرگیس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 شیش ماهه اقدامم ماه اولم نینیم سقط شد😭 من نزدیک یکسال اقدام بودم فر گیس یعنی گیس فر
tarlan_n عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 1364 چرا من به سختی بعد چندسال باردار شدم دلم میخواد بعد زایمان چند ماه بعد دوباره باردار شم آخه ۳۸ سالمه جای صبر کردن ندارم
فرگیس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 دوست من نمیخواست ولی چون خیلی مراقب نبود باردارشد و اختلاف سنی بچه هاش یک سال و یک ماهه! وای اگه باردار بشم منم همین میشم فر گیس یعنی گیس فر
فرگیس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 منم وقتی پسرم ۱ سال بود باردار شدم و سقط کردم عداب وجدانم ندارم اصلا چون وقتی پولی ندارم که آیندش تا ... چند هفته بودی که سقط کردیخیلی درد داشت ؟ فر گیس یعنی گیس فر
فرگیس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 من به سختی بعد چندسال باردار شدم دلم میخواد بعد زایمان چند ماه بعد دوباره باردار شم آخه ۳۸ سالمه جای ... بچه بیاد نظرت عوض میشه احتمال زیاد. نوزاد داری خیلی سخته، از اون طرف آدم توان جسمیش کم میشه بعد زایمان فر گیس یعنی گیس فر
فرگیس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 آره سخته واقعا. حق داری. من دومیم 17ماهه بود سومی رو باردار شدم هنوز از دست خودم عصبانی ام چرا مواظب ... بچه من پنج ماهش😭 فر گیس یعنی گیس فر
فرگیس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 من ÷ریود نمیشدم و حامله شدم بچه دومم رو گول نخورید اصلا بچه اولت چند ماهش بود فر گیس یعنی گیس فر
فرگیس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 من تهوع داشتم بی بی چک زدم سه ماهم بود 😬 فر گیس یعنی گیس فر
فرگیس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 پاشو یه آز خون بده شوهرم بیاد حتما فر گیس یعنی گیس فر
فرگیس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 این واست ی تلنگر بود ک وقتی نمیخوای جلوگیری سفتو سخت داشته باشی.منم ی بچه دارم ۴سالشه اصلا و ابدا دی ... منفی باشه فقط. اصلا رابطه رو قطع میکنم کلا😂 فر گیس یعنی گیس فر