2777
2789
عنوان

پروتز سینه

1910 بازدید | 20 پست

دوستان من ۴ سال پروتز سینه انجام دادم در طول این مدت هم مشکل خاصی نداشتم ولی الان تغریبا یک ماه زیر بغلم درد دارم البته درد مداوم نیست و با حرکت دادن دست و تکان خوردن حس میشه میخواستم ببینم کسی چنین تجربه ای داشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا چرا سینه ی بزرگ خوبه یکی ب من بگه چطور کوچیکشون کنممممم

یکی میخواد کوچیک کنه یکی بزرگ کنه ما خانوما معرکه داریما😁 کوچیک کردن که راحت با ی عمل کوچیک میکنن

ای خدا چرا سینه ی بزرگ خوبه یکی ب من بگه چطور کوچیکشون کنممممم

من هیچی ندارم در حدی ک هیچکس نمیاد سمتم🤣

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀
من تا حالا که ۴ سال پروتز کردم هیچ مشکلی نداشتم ولی الان این درد زیر بغلم نمیدونم ربط داره به این یا ...

پروتز زیر عضله گذاشتین یا رو؟ 

یکم توضیح میدین درباره مراقبتهای بعدش

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳] 
من تا حالا که ۴ سال پروتز کردم هیچ مشکلی نداشتم ولی الان این درد زیر بغلم نمیدونم ربط داره به این یا ...

یه دکتر برو خب

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀
پروتز زیر عضله گذاشتین یا رو؟  یکم توضیح میدین درباره مراقبتهای بعدش

اصلا مراقبت خاصی ندارم فقط مراقبتهای همون دوران نقاهت بعدش کاملا طبیعی ولی من از زمانی که پروتز کردم حس سینهام خیلی کم شده 

در اولین فرصت باید برم چون کلا گردنم و گوشمم هم سمت چپ درد داره

بهترین کار همینه

هر چه زودتر بری بهتره که اگه خدای نکرده خدای نکرده مشکلی باشه زودتر رسیدگی کنی و رفع بشه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اصلا مراقبت خاصی ندارم فقط مراقبتهای همون دوران نقاهت بعدش کاملا طبیعی ولی من از زمانی که پروتز کردم ...

درد داشت عملش؟ 

فرمش اینا خوب میشه؟ 

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳]