2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی چطوریه؟

3684 بازدید | 24 پست

بچه‌ها من هرماه پروژسترون مصرف میکردم. این ماه دوفاستون خوردم. اقدامم. دیشب ۲۵ سیکلم بود آخرین قرصو خوردم.لک دیدم. نوارگذاشتم تا الان چیزی تو نوار نیومده ولی وقتی دستمال میکشم لک قهوه‌ایی میشه.. بعد داخل لک‌لانه‌گزینی رگه‌های خون‌هست؟؟ 

تو بزرگترین عشقـــی در قلـــ⁦❤️⁩ــــبِ کوچکم⁦❤️⁩💍🦄

علائمشو داری و نمیشه یه لک‌کوچولو میبینی همین

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه لک اندازه نخود عدس 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

عزیزم لک لانه گزینی دوسه روزقبل موعدپریودی هست واینکه قرص دوفاستون باعث لکه بینی میشه ....لکه لانه گزینی هم قهوه ای هست یکی دوروز بیشترم نیس 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
علائمشو داری و نمیشه یه لک‌کوچولو میبینی همین

ندارم علائمشو.. از دیشب فقط دستمال میکشم لک میشه.😓

نه یه لک اندازه نخود عدس 

ولی من سربارداری هام دوروزلک بینی داشتم ولی کم بود مقدارش

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
عزیزم لک لانه گزینی دوسه روزقبل موعدپریودی هست واینکه قرص دوفاستون باعث لکه بینی میشه ....لکه لانه گ ...

۳ روز مونده تا موعدم. پس ینی اثر دوفاستونه که لک دیدم؟

ولی من سربارداری هام دوروزلک بینی داشتم ولی کم بود مقدارش

بدن با بدن فرق میکنه

من حدود سه چهار روز قبل از موعدم لکه قهوه ای داشتم.اونم کم بود و مثل شما فقط رو دستمال. که کم کم اون ...

داخلش رگه‌های خون هست؟ انگار کهنه شده. من هیچوقت لکه بینی نداشتم. همیشه هروقت لک میومد دو سه ساعت بعدش خونریزی اتفاق میوفتاد. ولی الان فقط دستمال میکشم میاد 

منم علائمشو نداشتم ولی باردار بودم.

انشاالله که برای منم همینطور باشه😭 همش حس میکنم نکنه لانه‌گزینی نباشه پری باشه😭😭

بله رگه های خونی که قهوه ای رنگه. انشالله که باداری😍

اره دقیقا. من فکرمیکردم که اون رگه‌ها که میاد حتما برای پریه. رنگشم قهوه‌اییه.. پس اگه تا چندروز ادامه داشته باشه پریه درسته؟ ایشالا که قطع بشه😭😭😭😭 دعاکنید برام