2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

چیکارکرده مگه؟

بخاطر ی ادم هفت پشت غریبه ازمادرت دلگیر نشو

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
میشه بگی چکار کرده؟ چون دوتا دختر دارم میپرسم

خدا حفظشون کنه براتون

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

منم نمی بخشم مادرمو

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بچه ها توهین نکنید توروخدا نکنید مینویسم براتون اما توهین نکنید 

از پارتنرم پول قرض خواسته دارم دیووووووونه میشم هیچیم بهم نگفته بود که خواستم ازش 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔💔💔💔💔💔💔💔💔 یعنی من لهههههههههه شدم اون همه غروری که داشتم رفت 

کاربری قبلا دست ۲ نفر بوده و الان نیست 👆
چیکارکرده مگه؟ بخاطر ی ادم هفت پشت غریبه ازمادرت دلگیر نشو

کاش به خاطر اون بود به خاطر اشتباه خوووووودشه 😔 به خاطر اینکه به من فکر نکرد 

کاربری قبلا دست ۲ نفر بوده و الان نیست 👆