لاک_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 274 عنوان آزمون نظام مهندسی عمران 4689 بازدید | 58 پست سلام دوستان من میخام ازمون نظام مهندسی شرکت کنم اما نمیدونم ک از کجا شروع کنم ب خوندن کجارو بیشتر بخونم چطوری بخونم و….کلا خیلی سردرگمم🥺اگ کسی تجربه ای داره کمکم کنه یا اگ جایی کلاس رفته پکیجی گرفته یا تو گروهی عضوه کاری کرده بگه بهم یا شمارشو بذارهخدا خیرتون بده دعاتون میکنم ب کارش نیاز دارم♥️♥️ 1401/07/24 | 11:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیران_آماندی_جیران عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 11849 لایک من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
شیوااا70 عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3239 من معماری رو چندسال پیش قبول شدمنظارتقوانین مقرراتارو باید بخونیمبحثاشو اعلام میکننآزمونای سال های قبل رو حتما بزنخیلی کمک میکنه
jaasmiine عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 19972 همه کتابهای مقررات کلی رو چک کن و به روز باشه و سرفصل های مقررات ملی رو کاملا مسلط باشو نمونه های سوالات آزمون های سالهای گذشته رو بخون من واسه دوره های معماری مهندس زهرا نجاتی رو پیشنهاد میکنم ولی واسه عمران کسی رو نمیشناسم
لاک_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 274 من معماری رو چندسال پیش قبول شدم نظارت قوانین مقرراتارو باید بخونی مبحثاشو اعلام میکنن آزمونای س ... کجا اعلام میکنن؟!اخه اینستا الان نیست (میدونی چرا!)من موندم اونجا باز ی چیزایی میش پیدا کرد اما الان خودممو خودم
شیوااا70 عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3239 کجا اعلام میکنن؟! اخه اینستا الان نیست (میدونی چرا!)من موندم اونجا باز ی چیزایی میش پیدا کرد اما ال ... بزن سایت نظام مهندسیسایت رو چک کن همه چی تو سایتهاینستا هم باشه باز سایته که معتبره
لاک_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 274 همه کتابهای مقررات کلی رو چک کن و به روز باشه و سرفصل های مقررات ملی رو کاملا مسلط باش و ن ... زهرا نجاتی رو کی معرفی کرد از کجا پیداش کردی؟منبعتو بگو تا منبعت بمن معرفی کنه واس عمران کی خوبهمن نمیدونم ب ی جایی منو بند کنین😅
لاک_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 274 همه کتابهای مقررات کلی رو چک کن و به روز باشه و سرفصل های مقررات ملی رو کاملا مسلط باش و ن ... شما چ رشته ای هستی عزیزم؟مرسی ک جوابمو دادی
لاک_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 274 من معماری رو چندسال پیش قبول شدم نظارت قوانین مقرراتارو باید بخونی مبحثاشو اعلام میکنن آزمونای س ... شیوا جان ممنونم خدا خیرت بده
jaasmiine عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 19972 زهرا نجاتی رو کی معرفی کرد از کجا پیداش کردی؟ منبعتو بگو تا منبعت بمن معرفی کنه واس عمران کی خوبه ... به خود مهندس نجاتی زنگ بزن من اون سالی که آزمون دادم واسه طراحی با ایشون دوره گذروندم و عالی بود خدایی حتی واسه آپدیت همیشه پیجش رو دارم اسمش زهرا نجاتی هست موسسه معماران جوان اگر اشتباه نکنم
لاک_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 274 به خود مهندس نجاتی زنگ بزن من اون سالی که آزمون دادم واسه طراحی با ایشون دوره گذروندم و عالی ... از کجا شماره بیارم من مشدم!
jaasmiine عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 19972 از کجا شماره بیارم من مشدم! بیا تنبل خانوم گشتم واست توی اینترنت خب خودت سرچ کن دیگه 😂😂کلاس ها آنلاین هست عزیزمبگو یک موسسه خوب بهت معرفی کنه
jaasmiine عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 19972 شما چ رشته ای هستی عزیزم؟ مرسی ک جوابمو دادی منم معماری هستم
مهرسا_مه۱۱ عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 534 بچه ها از کجا بفهمم یکی نظام مهندسی قبول شده ینی کدوم سایت اسمشو بزنم میاره؟
لاک_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 274 بیا تنبل خانوم گشتم واست توی اینترنت خب خودت سرچ کن دیگه 😂😂 کلاس ها آنلاین هست عزیزم ... ن اینک تنبل باشم ن مغزم کار نمیکنه😂فک میکردم نباید ب اینا اعتماد کنمممنونم عزیزم♥️♥️♥️♥️