2777
2789
عنوان

بعد ازمون شهری میشه رانندگی کرد؟

470 بازدید | 13 پست

سلام خانوما امروز ازمون شهری داشتم تازه رسیدم خونه ولی فراموش کردم سوال کنم از اونجا ببینم میتونم رانندگی کنم یا باید صبر کنم گواهی نامم بیاد بعد اینکه چند روزه میاد؟ 

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه باید گواهینامه بیاد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خوشبحالت قبول شدی .من دفعه اول رفتم رد شدم تقریبا یه ماه پیش دل سرد شدمو میترسم ایندفعه هم قبول نشم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

خوشبحالت قبول شدی .من دفعه اول رفتم رد شدم تقریبا یه ماه پیش دل سرد شدمو میترسم ایندفعه هم قبول نشم& ...

سر چی رد شدی شما؟ چون منم ازمون شهر دارم 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
خوشبحالت قبول شدی .من دفعه اول رفتم رد شدم تقریبا یه ماه پیش دل سرد شدمو میترسم ایندفعه هم قبول نشم& ...

منم دقیقا همین حسو داشتم تا دیروز میترسیدم ک این سری هم نشه ولی خب با ی افسر دیگ رفتم بعدم چون امروز ازمون داشتم دیروز ۲ ساعت با ماشین ازمون آزاد کلاس برداشتم اون خیلی موثر بود چون قلق کلاچ دستم اومده بود 

توکل کن ب خدا خودش ردیف میکنه من قبل رفتن نادعلی و ایت الکرسی زیاد خوندم ان شاالله شما هم قبول شین😊😘

عزیزم برا گوهی نامه  چ مدارکی لازمه چند تا عکس توضیح میدی.  عصر. ها هم ثبت نام میکنن

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

عزیزم برا گوهی نامه  چ مدارکی لازمه چند تا عکس توضیح میدی.  عصر. ها هم ثبت نام میکنن

دقیق یادم نیس ولی فک کنم ۶ تا بود آموزشگاه ما صبح ها ثبتنام بود بعد مدارکشم کپی کارت ملی و شناسنامه و گرده خونی و معاینه چشمه