2777
2789

دخترم دو سال و نیمشه، پنج شش تا دندون خراب داره. چون آروم نمیشینه که دندوناشو درست کنن باید بیهوش بشه.

از عوارضش خیلی میترسم. کسی بوده بچه اش رو با بیهوشی جراحی اینا کرده باشن؟ عوارض داشته؟

چیکار کنم اثر داروی بیهوشی زود تر بره؟؟؟

من میخوام ببرم.بهتره بالای چهر سال باشه.بیدار شد اگه دکتر اجازه داد چایی بده تند تند.تا اثرش زودی بره

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دکتر رفتم گفت بیهوشی

بچه م ۳ونیم بود

ولی باز منصرفم کردن اطرافیان😐

یک سال و نیم بعدش

اینقدر این دکتر اون دکتر رفتم تا بالاخره از یه دکتر خوشش اومد

باور میکنی زیر دست دکتر موقع عصب کشی خوابش برد🤣🤣

عالییییییی بود دکترش 

خدا خیرش بده

ولی فک کنم توی اون سن مجبوری بیهوشی

ما توی اقواممون داشتیم

تو دوستامم داشتم

راضی بودن و عوارضی ندارشته

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من میخوام ببرم.بهتره بالای چهر سال باشه.بیدار شد اگه دکتر اجازه داد چایی بده تند تند.تا اثرش زودی بر ...

تا اون موقع همه دندون هاش خراب میشه باید کشیده بشه که. همین الانشم دیر کردیم.

ایشالا، چایی میدم حتما. مرسی عزیزم

داروی بیهوشی بچه ها با ما فرق داره عوارضش خیلی کمتره من دخترم یه بار برای جراحی ۳ماه و نیمش بود یه بار ۳ سال و نیم یه بار هم ۵ سالش بود ولی بعد هیچ کدوم مشکلی نداشت خدا رو شکر