2777
2789
عنوان

درد دل 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 26 پست
باز نماز میخونی و با خدا حرف میزنی ما چی؟

اگه همون نمازم نخونم از تنهایی خفه میشم. دلم واسه خدا تنگ میشه بخون شمام چرا ک نه

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید با ادمش درد و دل کنی

آره ولی دقت کردم آروم نمیشم بدتر اون درد بیشتر میشه به نظرم منم بتونم تو خلوت با خدا صحبت کنم آروم تر میشم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بدترین کار چوبشو خوردم هموون دوست یک درصد روزی دشمنت میشه و میکوبه تو سر ادم حتی عزیز ترینش

آخ گفتی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزمن  چون گوش کننده خوب گوش نداده اروم نشدی

شاید هم چون اکثرا از من توقع دارن راحت کنار بیام بیشتر مسائل اینجوری ام ولی گاهی دیگه کم میارم 

عزیزمن  چون مستمع کننده خوب گوش نداده اروم نشدی

دیگه کدوم دوست از خواهر ادم نزدیکتر، 5 سال اونقدر با خواهرم صمیمی شده بودم ک حتی اب خوردنمم واسش تعريف میکردم از بس خودشو صمیمی و گرم نشون میده سر ی چیز پیش پا افتاده بحثمون شد رفت و پشت سرشم نگا نکرد حتی ی زنگ و هر چی ک تو این مدت گفته بودم بهش رو دور میگرده و واسه همه تعریف میکنه

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
خواستی درد و دل متقابل کنی هم گوش بدی و دردتو بگو بگو من هستم

باشه عزیزم درخواست بدم یا بریم پیام رسان

دیگه کدوم دوست از خواهر ادم نزدیکتر، 5 سال اونقدر با خواهرم صمیمی شده بودم ک حتی اب خوردنمم واسش تعر ...

درد و دل و با غریبه میکنن خواهر از خود ادمه و دائم درحال رودر رو شدنه و شاید بارهم اختلاف عقیده  و منافع پیدا کنی . پس نباید با آشنا درد و دل کرد

...thi too shall pass