fariiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 14 عنوان لیزر چشم در شیراز 678 بازدید | 8 پست خانما کی تازگی توی شیراز نمره چشمشو صفر کرده پیش چه پزشکی رفتید راضی بودید؟ چه نوع عملی انجام دادیدچقدر بعدش درد داشت؟ 1401/07/24 | 07:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شماره۲۴ عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 4666 من نکردم ولی طبق نحقیقاتم فقط صلوتی برو درمانگاهش من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
استارتربدبخت عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3805 پی آر کی. درمانگاه بصیر و کلینیک بینا گستر. دکتر نادر دهقانی. عالی بود. ده تومن یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
fariiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 14 پی آر کی. درمانگاه بصیر و کلینیک بینا گستر. دکتر نادر دهقانی. عالی بود. ده تومن شنیدم پی ار کی بعدش حیلی اذیتی درسته؟ کی عمل کردین که ده تومن شده؟
استارتربدبخت عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3805 شنیدم پی ار کی بعدش حیلی اذیتی درسته؟ کی عمل کردین که ده تومن شده؟ اردیبهشت. نه فقط آبریزش داره. درد نداره یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
bahariyam عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2509 دکتر صلوتی، شجاعی اینا کارشون خوبهداداشم پی آر کی انجام داد ، زنداداشم لیزیک.. هردوتاشون عالین خیلی کارشون خوبه هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩🦯
fariiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 14 دکتر صلوتی، شجاعی اینا کارشون خوبه داداشم پی آر کی انجام داد ، زنداداشم لیزیک.. هردوتاشون عالین خیل ... هزینه شو میدونید عزیزم؟ چند وقته که انجام دادن؟
bahariyam عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2509 هزینه شو میدونید عزیزم؟ چند وقته که انجام دادن؟ دوسال پیش پی آر کی حدودا ۴تومن شد، لیزیک کمتر هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩🦯
سلینخانومهستم عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 818 من 3ماه پیش عمل پی ار کی کردم مطهری پیش دکتر حسین جمالی درد اره داره ولی فقط 3 روز ولی دردش به بعدش می ارزه اصلا اصلا از دردش نترس برو حتما شماره چشمم هم 2نیم و 2هفتاده پنج بود هزینه عملم هم یه 5 تومنی شد ولی 3ماه تو نوبت بودم