2777
2789

سلام بچه ها، کیا مشکل منو دارن من نمیتونم به خواستگارهایی که برام میان و شرایط تقریبا خوبی دارن جواب مثبت بدم دلم چرکه نمیتونم ارتباط درستی باهاشون برقرار کنم و از طرفی قبلا با یکی اشنا شدم دوست بودیم با اینکه شرایط مالی خوبی نداشت من خیلی دلم میخواست باهاش ازدواج کنم که دگه شرایط نداشت مجبور شدیم جدا بشیم حالا من نمیتونم انتخاب کنم دلم یه جوریه هنوز دلم با اون پسرس چیکار کنم خواستگارام رد میکنم از خدامه دیگه نیان راهکار چی میدین؟؟؟ از طرفی هم من خواستگاری سنتی به دلم نمیشینه طرف هرکاری میکنم کیا مثل منن مشکلشون برطرف شد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا اونی ک سنتی نبود و ولت کرد خوبه سنتی بد؟؟؟؟؟؟

عجبا

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

[QUOTE=255211151]مثلا اونی ک سنتی نبود و ولت کرد خوبه سنتی بد؟؟؟؟؟؟ عجبا[/QUOT اخه اونو خودم انتخاب کردم به دلم بود از رفتاراش خوشم میومد روش کراش داشتم اما خواستگاری که میان من هیچ شناختی ندارن انگار یه جور اجباره برام از قبل زیر نظر نداشتم هرکاری هم میکنم به دلم نمیشینن

من شاید چون دوست پسر دارم سنتی برام سخته  ولی مادرم و دوتا خواهرامم قبل از ازدواج دوست بودن&nb ...

منم دنبال عشقم ولی کسی که عاشقش بودم هم دانشگاهیم بود و هیچ جوره شرایط نداشت از طرفی هم ازدواج شرایط، میخواد 

منم دنبال عشقم ولی کسی که عاشقش بودم هم دانشگاهیم بود و هیچ جوره شرایط نداشت از طرفی هم ازدواج شرایط ...

سال ۹۴ ک آشنا شدیم نه تنها ب عنوان یه مرد بلکه حتی ب عنوان یه دوست پسر هم شرایط نداشت 

الان همه چی خیلی فرق کرده 

ازدواج کلا مسخره س  نظر کاملا شخصیه منه !  با اینکه همسرم خوبه زندگیم هم متوسط

از چع نظری میگی یعنی برا تو مجردی بهتر بود؟؟؟  برا من مجردی شرایط چندان جالبی نی خانواده ام بیخودی حساسن گیر میدن سخت گیری زیادی میکنن