2777
2789

سلام مامانا وزن بچه هام کمه و الان ۶ ماه و خورده ای هستند

متاسفانه بعلت حساسیت غذایی مجبور شدم یه مدتی غذای کمکیشون رو قطع کنم و فکر میکنم لاغر تر شدند

دنبال یه شیرخشکی هستم که برای وزنگیری خوب باشه و چرب باشه

کدوم یکی بهتره؟

سوپرامیل یا بیومیل پلاس؟

خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیومیل

اما در کل شیرخشک ها همشون چربیشون کم شده به شدت

شیرخشکی هست به اسم کانزو

تو بیمارستان به بچه های نارس میدن جهت وزنگیری سریع

چربیش زیاده

کم یابه ولی اگر پیدا کردی حتتتما با دکتر مشورت کن و اون رو بده فوق العاده س

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

بیومیل رو نمی‌دونم؛ اما من به دخترم سوپرامیل می‌دادم راضی بودم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
پسرم به دنيا اومد ٢٤٠٠ بود  با شير سوپراميل كلي تپلي شد

منم بچه هام ۲۱۸۰ و ۲۶۰۰ بودن

ولی بخاطر رفلاکس مجبور بودم شیرخشک ضد رفلاکس بدم که زیاد تپل نشدند

بیومیل اما در کل شیرخشک ها همشون چربیشون کم شده به شدت شیرخشکی هست به اسم کانزو تو بیمارستان به ب ...

بعید می‌دونم گیر بیاد

اگرم باشه احتمالا قیمتاش بالاست

بعید می‌دونم گیر بیاد اگرم باشه احتمالا قیمتاش بالاست

یک دوره هم‌بدی کفابت میکنه

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
حساسیت نداشت ب سوپرامیل؟؟ از بدو تولد میدادید؟؟

چند روز ببلاك بعد سوپراميل

من تازه الانم پسر ٢/٥ سالشه هنوز شير خشك و قطع نكردم و آپتاكيد ك براي بالاي دو سال ميدم

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻