2777
2789

با هزار مکافات یه مقدار پول جمع کردم میخواستم سکه پارسیان بخرم طلا فروشه گفت فرقی نداره بیا انگشتر بردار بعد به قران گفت ۱۰۰ وخورده ای اجرت گرفتم ازت بعد الان حساب کرد شوهرم ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرون تر داده من هزارتومنم الان برام حکم ۱۰۰ هزارتومن داره چرا اینجوری کرد 😭😭😭

عکس فاکتور و بزار

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجرت و درصد اش چند من خوب نمیبینم با گرمی چند حساب کرده

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

نزدیک دو گرمه ۳۳۰۰ خوبه دیگه 

شوهرت اشتباه حساب کرده 

یعنی در اصل هیچیو حساب نکرده فقط زحمت کشیده وزن خود طلای خامو حساب کرده برات 😅

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
ازت ۹درصد مالیات گرفته؟ طلافروشی ها دیگه مالیات نمیدن که بخواد بگیره. فقط ۷ درصد سود و اجرت کار.&nbs ...

7درصد برا دست دومه 

سود هم بعضیا با12درصد حساب میکنن بعضیا با20 

مونده ب انصافشون

واسه اعتماداي الکي تاوان هاي سختي دادیم!🍂

انگشترو باهات گرمی ۱,۷۷۵,۰۰۰ حساب کرده 

طلا خام فک کنم امروز یک و سیصد این حدودا بود 

حدودا ۳۰۰ ۴۰۰ سر هر گرم ازت اضافه گرفته 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️