2777
2789
عنوان

میدونم کارم اشتباه ولی بیاین😞😔

347 بازدید | 15 پست

اگه کسی که باهاش تو رابطه اید و قرار ازدواج هم دارید

تو یه مدت اخیر توی دعواها بگه همین که هست خوش اومدی  

چه واکنشی نشون می‌دادید 

امروز برای سومین بار این حرفو شنیدم گفتم باشه میرم این دفعه سوم بود دیگه هم حاضر نیستم تو زندگی کسی باشم کع به این سادگی جاده رو نشونم میده 

هنوز ۴ ساعت نشده ولی ......لعنت به هرچی دلتنگیه 

بگین چیکار کنم بچه ها

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرمن الان جداشودوروزبعدفراموش میشه این ادماتوزندگی واردبشی بدترن خودم تجربه کردم

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

منتظر بمون سمتش نرو بذار به غلط کردن بیفته البته از نظر من هیچوقت حرفای آقایون رو تو دعوا و عصبانیت به دل نگیر شوهر منم تو دعوا میگه ناراحتی به سلامت میگم اوکی بای دوساعت بعد زنگ میزنه غلط کردی حق نداری جایی بری من بدون تو نمیتونم 😂😂

من نزدیک یکماهه که شکست خوردم توی رابطه ام

تمام این یکماه رو گریه کردم

حتی الان که دارم تایپ میکنم ازشدت ورم چشم و اشک صفحه گوشیمو نمیبینم،بازم اگه لازم باشه تا یکسال گریه میکنم

ولی به رابطه ی سمی و اشتباه برنمیگردم

حتی اگه شده از شدت ناراحتی خودمو میکشم ولی برنمیگردم به جایی که جایگاه من نیست

توام برنگرد

بزاربفهمه اونقدرخاص ومغرورهستی که اگه این حرف روبخوادبزنه بهت راحت ولش میکنی نه اینکه ضعیف باشی وبچسبی بهش بیشتر غرورتوخوردمیکنه عاشق خودت باش باهرشکل وقیافه ای که هستی اونی که ارزشتوبدونه به این راحتیااین حرفونمیزنه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …