2777
2789
عنوان

تورو خدا هرکی از حساب وکتاب خرید طلا سر درمیاره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگشتره  ۱گرمو و۸۸۰میلیگرم هست و طلا قیمتش ۱و۳۷۰ و به من ۳ میلیون ۳۰۰ فروخته انگشترو

عزیژم اجرت انگشتری که خریدی خیلی بالا بوده حدود ۲۸درصد  روش کشیده خیلیه خدایی وقتی میخای طلا بخری از فروشنده بپرس اجرتش چقدره

شوهرم میگه ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرون داده امشب کلی گریه کردم

تقریبا انگشترت دو گرم بود دوتا ۱۳۷۰هم ک حساب کنی میشه میشه ۲۷۰۰ حالا اجرت و مالیاتم ک اضاف کنی بهش فوقش همون سه و خورده ک خریدی درمیاد

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 
شوهرم میگه ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرون داده امشب کلی گریه کردم

سری بعدی خودشو ببر ک اینجوری نشه حالا ک سرش میشه 

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 
من خواهرم چند روز پیش انگشتر میخاست بخره گفت اجرتش سیزده درصده گفتم زیاده برای شما که دیگه خیلی بالا ...

یعنی دارم دق میکنم یه هزارتومنی خرج نکردم که جمع بشه بدم یه تیکه طلا پس انداز تو این شرایط دست خالی بودنمون بعد اینطوری کلاه سرم بره

یعنی دارم دق میکنم یه هزارتومنی خرج نکردم که جمع بشه بدم یه تیکه طلا پس انداز تو این شرایط دست خالی ...

کلاه سرت نرفته حرص نخور دستت کن و از دیدنش لذت ببر خودت داری میگی پس انداز حالا حالا ها نفروش 

یعنی دارم دق میکنم یه هزارتومنی خرج نکردم که جمع بشه بدم یه تیکه طلا پس انداز تو این شرایط دست خالی ...

برای پس انداز کلا طلا نباید بخری چون اجرت داره ، طلای دست دوم هم زیاد باب نیست، سکه یه گرمی بخری بهتره