2777
2789
عنوان

کسی تا الان قرص مدافینیل مصرف کرده

13767 بازدید | 66 پست

میخوام مصرف کنم کسی نظری نداره برای add یا کمبود توجه. البته با نسخه ی پزشک فقط میخوام اگر خوبه نظر پزشکمو راجبش بپرسم اول نظر شما هایی که مصرف کردید

بیشتر برای اختلال در خواب تجویز میشه اما برای نقص توجه هم میتونه تاثیر گذار باشه

با نسخه روانپزشک میدن و هر ماه یه تعداد مشخص

لطفا در مورد مصرف دارو و تشخیص بیماری و دز دارو ها با من مشورت نکنید. من از بیماری های زمینه و دستور پزشک شما آگاه نیستم.
بیشتر برای اختلال در خواب تجویز میشه اما برای نقص توجه هم میتونه تاثیر گذار باشه با نسخه روانپزشک م ...

شما تا الان مصرف کردی نظر شخصیتونو بدونم.

من یکماهه ریتالین میخورم با مصرف پزشک الان میخوام به دکترم بگم اینو بنویسه میگن عوارضش کمتره ریتالین برام خیلی عوارض داشت

دست و پاهان یخ میکرد بدن بی انرژی تپش قلب و..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما تا الان مصرف کردی نظر شخصیتونو بدونم. من یکماهه ریتالین میخورم با مصرف پزشک الان میخوام به دکتر ...

نه من داروسازم

نسبت به ریتالین عوارض کمتری داره

وابستگی نداره

اما روی همه جواب نمیده

با دز کم شروع کنید

لطفا در مورد مصرف دارو و تشخیص بیماری و دز دارو ها با من مشورت نکنید. من از بیماری های زمینه و دستور پزشک شما آگاه نیستم.
البته من سال اخر دانش اموزم و این سال اخری نمیدونم چرا دچار این اختلال شدم

خودآکاهه

تلقین نکن

اگه 11 سال نداشتی الانم نداری

خودآکاهه تلقین نکن اگه 11 سال نداشتی الانم نداری

ن منظورم این بود که سال اخر دبیرستانم یعنی😂😂

البته مشکلمو نصفه بیان کردم

من دو سال ترک تحصیل کردم دو سال پیش یازدهمو پاس کردم و درسو به کل ول کردم حالا دوباره اومدم بعد دو سال دچار ضعف شدید حافظه و کمبود تمرکز توی درسم که دکتر اینو گفت 

حالام میخوام این دیپلمو بگیرمو برم

با اینکه فرزند شهیدم ولی خوشم نمیاد از سهمیه کنکور استفاده کنم از ی طرفم اصلا علاقه به درس ندارم فقط دیپلممو بگیرمو برم دنبال شغل ازادم...

ن منظورم این بود که سال اخر دبیرستانم یعنی😂😂 البته مشکلمو نصفه بیان کردم من دو سال ترک تحصیل کرد ...

منظورم همین بود که تواین مدت 11سال تحصیلی نداشتید احتمالا الانم ندارید

حالا میگید پزشک تشخیص دادن

بگید ریتالین نمیسازه بهتون دارو رو عوض کنن

و اینکه اون سهمیه حق شماست

خدا پدرتون رو رحمت کنه

ادامه بدید حتما

حتی شده تا لیسانس

محیط دانشگاه رو تجربه کنید

منظورم همین بود که تواین مدت 11سال تحصیلی نداشتید احتمالا الانم ندارید حالا میگید پزشک تشخیص دادن ...

سلامت باشید خدا بیامرزه اموات خودتون رو.

خب میگم من اصلا دل به درس نمیدم از درس اصلا خوشم نمیاد شغل ازاد خیلی دوست دارم هنرم تو درس نیست

از ی طرفم برم کنکور بدم سهمیه کنکورم بی انصافیه‌چون‌من‌قرار نیست دقیقه ای یا ثانیه ای وقت برای درس خوندن روی کنکور بزارم. این یک سال رو بخونم دیپلمو بگیرم ب امید خدا تموم شه حداقل بی سواد حساب نشیم 

سلامت باشید خدا بیامرزه اموات خودتون رو. خب میگم من اصلا دل به درس نمیدم از درس اصلا خوشم نمیاد شغل ...

شما قراره مثل بقیه زمان بزاری

رتبه شما هم تو سهمیه مهمه

این اشتباه رو نکن و حتما بخون

منظورم همین بود که تواین مدت 11سال تحصیلی نداشتید احتمالا الانم ندارید حالا میگید پزشک تشخیص دادن ...

راستی حالا که شما دارم سازی خدا خیرت بده میگم من این ریتالین میخورم دستام یخ میکنه برا این ریتالینه یا از عوارضش نیست 

خیلی شوک میشم ۳ ۴ تا پتو میندازم رو خودم بعد مصرف این قرص لعنتی بدرد نخور

حالا هنوز اثری ندیدم اگر فایده ای داشت خوب بودا

راستی حالا که شما دارم سازی خدا خیرت بده میگم من این ریتالین میخورم دستام یخ میکنه برا این ریتالینه ...

چه مدت مصرف میکنی?

چه دزی?

شما قراره مثل بقیه زمان بزاری رتبه شما هم تو سهمیه مهمه این اشتباه رو نکن و حتما بخون

اخه علاقه ندارم اصلا چجوری بخونم

من میشنوم میگن ۶ صبح بلند میشن تا ۱۰ شب میخونن مخم سوت میکشه میگم 🫥

از ی طرفم این کمبود تمرکزم باعث میشه خیلی زده بشم...