2777
2789

داداشم با بابام و زن بابام و آبجی بزرگم زندگی میکنن 

همه‌ش حسم میگه نکنه این بچه رو میگیرن میزنن اخه جای کبودی هاش مثل کتکه 

اصلا باورم نمیشه زن بابام ادم تحصیل کرده ای هست فکر نمیکنم اهل کتک زدن باشه خود داداشمم چیزی نمیگه امشب اومده بود خونمون باز دیدم اعصابم خورد شد چیکار کنم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

از زیر زبونش بکش 

چندسالشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چتدسالشه طفلک از خاهرت بپرس یجوری

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣
از زیر زبونش بکش  چندسالشه

۱۰ سال

اصلاااا یک کلمه هم نمیگه 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

ببرش بیرون واسش چیزی بخر و اینا تو اوج خوشحالی نرمش کن اگه چیزی هست بگه، اگه کتک میخوره ک باید بفهمی گناه داره بچه، اگه نه خب باید ببریدش دکتر ببینید مشکلی چیزی نباشه، البته بچه ها خیلی خودشون و اینور اونور میزنن، کبودی تا حدودی رو دست و پاشون عادیه گاهی، ولی شما سهل انگاری نکن پیگیر باش، بدون اینکه زن بابات ابدا بویی ببره، راستی مامانت جدا شده یا فوت شده 

اعتمادش جلب کن بگو اگه حرفت به من نگی پس به کی میخوای بگی

شاید بدتر از کتک شاید ازش سو استفاده میکنن 

بیرون از خونه سهل نگیر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

۱۰ سال 🤔کار سختیه ازش حرف بکشی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
توی بازی کردن، توپ بازی، دوچرخه سواری ایتطوری نمیشه؟

نمیدونم اخه نمیگه مثلا با دوچرخه خوردم زمین فلان شدم 

هیچچچچی نمیگه لال میشه