2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دهنم آسفالت شده خداوکیلی...یبار مدفوعش چرب شد بردم دکتر دارو داد بماند ک قبلش آزمایشایی ک قبلا دا ...

نگران نباش 

روزایی که مدفوع خلطی هست ببین چی بهش دادی خورده اون ماده رو یا کمتر بهش بده یا از لیست غذا حذف کن ببین تغییر میکنه؟

نگران نباش  روزایی که مدفوع خلطی هست ببین چی بهش دادی خورده اون ماده رو یا کمتر بهش بده یا از ...

اصلا برای خلط نگران نیستم..چون تا دلت بخاد آزمایش دادم براش...چربی مدفوع منو نگران میکنه چون نشانه خوبی نیست

نمیدونم والا..آلرژی ک شما میگیدو داشت..نمیدونم خداکنه فقط آلرژی باشه.

نگران نباش

راستی یه ویروس جدید بین همه داره پخش میشه مراقب بچه باش از کسایی که سرماخوردن دور نگهش دار ویروس با گرفتگی صدا و تب شروع میشه 

😔😔ای بابا..ممنون بابت پاسخگوییتون

عزیزم من حدسیات خودمو گفتم 

خودم با اینکه ۲۵ سالمه عذر می خوام همین مشکل رو دارم 

شاید مشکل از صفرا هم باشه چون تو صفرا آنزیم های تجزیه کننده لیپید (چربی)هم هستن و....

عزیزم من حدسیات خودمو گفتم  خودم با اینکه ۲۵ سالمه عذر می خوام همین مشکل رو دارم  شاید م ...

آخه ببخشیدا دیگ رک بگم...پسر من مشکوک ب بیماری سی اف بود..بعد بردم آزمایش منتفی شد...فقط آزمایش ژنتیک ندادم ک قطعی ترین جوابه...مدفوع چرب خودم از همه بهتر میدونم علایم بیماری سی افه درکودکان...پارسال دوباره بردم دکتر بهم گفتن نه نیست و بادارو خوب شد..یکساله این موضوع تکرارنشده تا همین چند روز پیش برا همین هول برم داشته