2777
2789
عنوان

يه مادر خسته ام بريدم ....

407 بازدید | 39 پست

از وقتي بيدار ميشه نق نقاش شروع ميشه اگه كاريش نكنم گريه هاي بلند و جيغ بنفش ميكشه خوابم ك خرگوشي تا پنج دقيقه ميخوابه از خواب ميپره آرزوم شده يه دقيقه فقط يه دقيقه يه جا بذارمش گريه نكنه تهش شيرمو ميدم جاشو تميزميكنم شير خشكم ميدم ك فكر ميكردم شيرم سيرش نكنه آروغشم ميگيرم دارو ضد نفخم ميدم سرما و گرما رو چك ميكنم ديگه دارم ديونه ميشم 

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

معمولا تا یه سنی بچه همینه..

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

عزیزم تو تنها مادری نیستی که اینکارا رو میکنی هممون تجربه کردیم وپشت سر گذاشتیم یه روزی ایناهم تموم میشه الکی نیست که بهشت زیر پای مادره صبور باش گلم 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

موقع شیر دادن سرش رو بالاتر از بدن قرار بده احتمالا گوش درد داره پشت گوشاش هم ماساژ بده  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

سلام عزيزم شرايططو درك ميكنم هر كسي نوزاد داره همين شرايطو داره مخصوصا اگر كمك دست نداشته باشه، به خودت روحيه بده به اين فك كن اين فرشته اي كه داري خيليا حسرت داشتنشو ميخورن، بزرگ ميشه هميشه كه اينطور نميمونه مادر مهربون