2777
2789

۵ سال عاشق پسری بودم که شب و روز و صبحمو با فکرش زندگی کردم تا بهش رسیدم باهاش دوست شدم ولی خانوادش نزاشتن باهم ازدواج کنیم خودشم نخواست گفت خانوادم نمیزارن  آخرشم کلی گند زد خیانت کرد دروغ گفت و رفت یکی دیگه گرفت . عکساشونو دیدم پیجاشونو دیدم . هروز دست زنشو میگیره میاره خونمون خودشونو مهمون میکنن 😂😂 

شبای سخت زیادی گذروندم خیلی سخت گریه کردم زجه زدم قرآن بغل کردم ک خوابم ببره تنها ب خدا پناه بردم اما از فکرش دراومدم بار آخر بااینکه ازدواج کرده بود هی می‌گفت دلم تنگه برات منم زدم بلاکش کردم 👌🏼 دیگه ازون روزا و ازون حسا هیچ حسی نمونده خنثی م نسبت بهش بخشیدمش و آرزوی خوشبختی کردم و رهاش کردم 

الان میخام ی چیزی براتون تعریف کنم 

بعد اون با ی پسری دوست شدم که پسر خوبی بود شبیه هم بودیم ولی یهو باهام کات کرد بعد ک برگشت گفتم چت بود این کارو کردی گفت خانوادم قبول نمیکنن به دلایلی ....که حالا حال ندارم بگم همشون ولی خب مزخرف بودن و خودشم قبول داشت مزخرفن . خلاصه گفت من دو سال دختری میخواستم کلی جون کندم که خانوادمو بردم تهران خواستگاری اون دختر ولی تا نشستیم تو مجلس خواستگاری خانواده خودم جلو اونا ضایعم کردن و .... بهم و کلی سنگ انداختن آخرش ک خانوادم ب زور راضی شدن دختره زد زیر همه چی و ازدواج کرد حالا خانوادم اذیتم میکنن و میگن چقد عاشقت بود دیدی چ زود رفت 

❤💙💚

چه پیچیده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصههه منم تا اینو شنیدم و کلییییی بدبختی کشیده بودم سر قبلی دو پا داشتم دوتا دیگه م قرض کردم و فرار کردم 

پسره میخاستم اما تصمیم درست این بود نمیخاستم نه خودمو اذیت کنم ن پسره و . یبار بهم پیام داد بیا بریم بیرون کارت دارم قبول نکردم کلی اصرار کرد گفتم آکی بریم یهو نزدیک ساعت قرار اومد گفت برام مشکلی پیش اومده 

خلاصه از فکرش اومدم بیرون چون میرفتم سرکار ولی خب دلم پیشش بود ی شب خواب دیدم بش گفتم چرا اومدی تو ک دوسم نداری تو یکی دیگه میخای گفت نه من تورو دوست دارم😂

خلاصه دوباره رفتم تو فکرش تا دیدم چند روز پیش انگار دوباره با یکی دیگه دوست شده و دوس دخترشم ی پیج مشترک زده😂😂

منم زدم انفالوش کردم 

الان نمی‌دونم چرا ناراحت نیستم 😂😂😂

❤💙💚

ای بابا

پس حالا منم مثل شماس

من فقط یه سال و دوماهه عاشق شدم ولی یه طرفس

و الان داره زن میگیره دارم عذاب میکشم

تو برهه ای از زندگیمم که هیچکسو نمیخام ببینم

با عیچکس نمیخام حرف بزنم

ن دوست ن رفیق ن همکار ن خاهر ن خونواده هیچکس

خیلی خستم

انگار قلبم روحم حتی جسمم پودر شده

دیگ نمبخام بهش فک کنم

یه دیالوگی بود ک میگف عاشق یه ادم اشتباه شدن بده

دقیقا شبیه معتادی که عاشق مواده

حالا من دارم ترک میکنم این اعتیاد لعنتیو

ولی خیلی درد داره

هم قلبم هم روحم

حتی جسمم داره اذیت میشه و ضعیف شده

خلاصههه منم تا اینو شنیدم و کلییییی بدبختی کشیده بودم سر قبلی دو پا داشتم دوتا دیگه م قرض کردم و فرا ...

خب منم از همین میترسم دختررر

پوست کلفت شدن !!!

میدونی ادم وقتی یبار از دست بده

ار دست دادنای بعدی ناراحتش نمیکنه

حداقل شبیه طوفان قبلی نیست

ادم قبل طوفان با ادم بعد طوفان زمین تا اسمون فرقشه

ادمی ک یبار طعم از دس دادنو بچشه

خیلی ترسناک میشه

از چیزی نمیترسه

چون یکبار همه ی جونشو از دس داده

دیگ جونی نمونده تو تنش خب

دیگ چیزی براش اهمیت نداره خب

ای بابا پس حالا منم مثل شماس من فقط یه سال و دوماهه عاشق شدم ولی یه طرفس و الان داره زن میگیره دا ...

میفهممت متاسفانه 

من روزایی میگذروندم که عین ی جنازه ی گوشه میفتادم و گریه میکردم دیگه سرکار نرفتم شب تا صبح خدا صدا میزدم قرآن بغل میکردم ک خوابم ببره فقط با آرامش . ولی الان دیگه بهش حسی ندارم چون زمان همه چی حل می‌کنه 

به نظرم رو پذیرش کار کن و بپذیر . خودتو گول نزن 

زندگی همینه . من فقط ب خدا میگم چرا بعد اون همه سختی ک دیدی دوباره منو تو ی موقعیت تکراری انداختی !

❤💙💚
میفهممت متاسفانه  من روزایی میگذروندم که عین ی جنازه ی گوشه میفتادم و گریه میکردم دیگه سرکار ن ...

مشکلم اینه رئیسمه بش حتی ابراز علاقه کردم و اهمیت نداد منو بازی داد فقط انگار

یبار از اون سرکار کوفتی اومدم بیرون شب عیدی

دوباره بعد دوماه گف برگرد

منم برگشتم

الانم رفته روستا خواستگاری و زن بگیرن براش

نمیدونم چجوری میتونم تحمل کنم وقتی برگرده و جعبه شیرینی بگیره دستش و همه بهش تبریک بگن

همه همکارا فهمیدن

انقد گریه کردم ابرویی برام نموند

ولی بدترش اینه امروز اصلا گریه نکردم

دارم شبیه یه تیکه سنگ میشم

خدا ب داد قلبم برسه

خب منم از همین میترسم دختررر پوست کلفت شدن !!! میدونی ادم وقتی یبار از دست بده ار دست دادنای بعدی ...

منم الان همینم . قشنگ تو ی روز تصمیم گرفتم دیگه بهش فکر نکنم و انفالوش کردم و حذف چت و عکس و همه چی 

یهو به خودم اومدم گفتم چقد پوستم کلفت شده 

اگر میتونی سرکار برو من معلمم با بچها که سرکار دارم دیگه تموم فکر و ذکرم میشه مدرسه 

ولی خب منم آدمم ربات نیستم که 

گاهی وقتا از ی جایی ک رد میشم و با اون پسر دومی خاطره داشتم یهو حالم میگیره ولی خب .... الان دوس دختر داره شایدم نامزد 

چه کنم جز فراموشی و پذیرفتن 

❤💙💚
میفهممت متاسفانه  من روزایی میگذروندم که عین ی جنازه ی گوشه میفتادم و گریه میکردم دیگه سرکار ن ...

ولی میدونی کاش سنتی ازدواج کنیم ماها

قسمتمون نیس عاشق شدن

خیلی درد داره

تهشم نرسیدنه

کلی ام از زندگی عقب میمونیم

من ک دیگ هرچی عشق و عاشقیع رو بوسیدم گذاشتم کنار

فراموشش میکنم

الانم ب خودم اجازه نمیدم درموردش فک کنم

تا میام بهش فک کنم سرمو تکون میدم حواسمو پرت میکنم

ولی همکارای نامردم مدام ازش حرف میزنن برام و عرچقد میگم نکنین درموردش نگین گوش نمیدن

ولی من قبول کردم اون ادم سهم من نیس و باید به قبرستون حافظه و قلبم سپرده بشه

مشکلم اینه رئیسمه بش حتی ابراز علاقه کردم و اهمیت نداد منو بازی داد فقط انگار یبار از اون سرکار کوف ...

محل کارتو عوض کن برای اینکه فراموش کنی باید همه چی از بین ببری 

همه چی . منم نمیخاستم انفالوش کنم ولی دیدم هنوز شدت پوست کلفتیم در اون حد نیست که بشینم استوریای عاشقونشو ببینم و ب روی خودم نیارم من میخام رها بشم فقط 

❤💙💚
ولی میدونی کاش سنتی ازدواج کنیم ماها قسمتمون نیس عاشق شدن خیلی درد داره تهشم نرسیدنه کلی ام از ز ...

دقیقاااا 

بخدا مردم عاشق میشن ب راحتی میرسن اونوقت من 😂

ازدواج سنتی م الان کم شده یا بیشتر دنبال دختری هستن که چادری باشه من موقعیت های خوبی میاد ولی چادری نیستم

❤💙💚
محل کارتو عوض کن برای اینکه فراموش کنی باید همه چی از بین ببری  همه چی . منم نمیخاستم انفالوش ...

باید با خودش حرف بزنم و تسویه کنم ولی چی بگم؟

۲۱سالمه

امسال تازه دانشگاه ثبت نام کردم

وقتی فهمید عصبی شد و گف درس خونده ت این مملکت فایده نداره و...

بهش چی بگم‌؟ درسو دانشگاهمو بهونه کنم؟چی بگم ینی چجوری بگم ک بزاره برم ک دیوونه نشه

دقیقاااا  بخدا مردم عاشق میشن ب راحتی میرسن اونوقت من 😂 ازدواج سنتی م الان کم شده یا بیشتر د ...

از خدا میخام یه مرد خوب سرراهت قرار بگیره و خیلی زودباهاش ازدواج کنی

البته الان مردای خوب دیگه تو قصه هام نیستن ولی خب...

خدا به هرکس اندازه لیاقتش میده اندازه ارزشش

مطمعنم خیلی باارزشی گلی

خدا بهترینشو نصیبت کنه

باید با خودش حرف بزنم و تسویه کنم ولی چی بگم؟ ۲۱سالمه امسال تازه دانشگاه ثبت نام کردم وقتی فهمید ...

منم ۲۱ سالمه 

اره دانشگاه بهونه کن بگو شهر دیگه قبول شدم ی رشته خوب نمیخام از دست بدم یا بگو می‌خوام مهاجرت کنم 

زوری که نمیشه کسی سرکار نگه داشت

❤💙💚