سلام بچه ها من موهام زود سفید شده ارثیه هرچقدرم رنگ میذارم ی بار میرم حموم موهای سفیدم رنگش میره موهام پر از تار موهای سفید پراکندس خیلی ناراحتم هم سنای من ی تار مو سفیدم ندارن توروخدا اگه بلدین بکین چطوری رنگ کنم ک سفیدامم رنگ بگیره و رنگش نره
1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همینطورم، نصف موهای سرم سفیده. تصمیم گرفتم دیگه رنگ نکنم، چون به جای یک رنگ شدن، وقتی سفیدی موهام میزنه بیرون و یه کم موهام رشد میکنه، سه رنگ میشه!!
با خودم کنار اومدم که همینطوری خودمو و موهامو دوست داشته باشم.