2777
2789
عنوان

دعا براي بيماران اعصاب و روان

2128 بازدید | 22 پست

سلام دوستان هيچ وقت فكر نميكردم تاپيك بزنم  در مورد بيماران رواني ولي روزگار روي بدشو به ما نشون داد خواهرو برادرم همزمان دچار اسكيزوفرني كه بدترين بيماري روانيه شدن ًمارو شوكه كردن لطفا براي شفا و ارامششون براشون دعا كنيد هر عزيزي دعا كرد لايكم كنه منم صلوات ميفرستم براش .....

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

توضیح میدی؟ چطور شدن؟ اخه چرا باهم؟

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

دکتر رفتن

ارثیه این بیماری

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول برادرم بيماريش فعال شد به خاطر مواد مخدر خواهرمم وقتي حملات شوك اونو ديد ترسيد واز غصه بيماري اونم فعال شد

اول برادرم بيماريش فعال شد به خاطر مواد مخدر خواهرمم وقتي حملات شوك اونو ديد ترسيد واز غصه بيماري او ...

الهی انشالله هر چه زودتر هر دوشون سلامتیشونو بدست بیارن شماهم دلتون خوش بشه الهی آمین

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
 ان شاللله خوب ميشن و به خير بگذره اگه ناراحت نميشين يه توضيحي ميدين 

متاسفانه يه بيماري ژنتيكيه كه معمولا تو سن ٢٥تا ٣٥فعال ميشه 

یعنی یکدفعه؟؟ مگه میشع

تقريبا با فاصله ي يك ماه ...ماهم شوكه شديم وقتي بهمون گفتن اسكيزوفرنيه😭😭😭😭

حملات بيماري برادرم باعث فعال شدن ژن خواهرم شد از ترس و غصه ي بيماريش

دکتر رفتن ارثیه این بیماری

ميگن ژنتيكيه هرچند تو فاميل اصلا اين مريضي رو نداشتيم دكتر ميبريم ولي در برابر دارو و درمان مقاومن و قبول نميكنن مريضن 

عزیزم بهترین کار اونارو یه مدت زیر نظر روان پزشک باشن ودارو مصرف کنن . اگه نمیرن ک میدونم مقاومت میکنن  باید بستری بشن براخودشون وشماخوبه. منم هم خواهروبرادرم اینجوره عزیزم براشون دعا میکنم شماهم دعاکن. میدونم چقدر سخته. ماچ شبهایی نخوابیدیم واشک ریختیم