2777
2789
عنوان

لطفا یه ضدآفتاب بیرنگ معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 46 پست
من از ضد آفتاب سوپر دیفنس کلینیک استفاده می‌کنم و خیلیی راضیم

این دفعه می‌خوام اینو بگیرم خیلی دو دلم نکنه اینم برق بندازه و اینکه رنگش زرده رنگ میده به پوست؟؟؟

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره

من چندوقت درمالوگ استفاده میکردم عالی بود،دیگه پیداش نکردم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سينره دكتر فاقد چربيش را به دخترم داد خوبه برق نميندازه بي رنگ هست  

احتمالا کم ضدآفتاب می‌زنین 

من ۹۰٪ ضدآفتاب های ایرانی رو تست کردم وقتی ۲ انگشت ازشون زده بشه تا حفاظت داشته باشه برق میندازه حتی لافارر ک مثلا بهترینشونه

سینره خوبه؟ من درماتیپیک دارم اما یکم صورتمو کدر میکنه وقتی میزنم 

الان من سینره بی رنگ برای پوست چرب استفاده میکنم راضیم ماتم هست برق نمیندازه

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💛برروی بوم زندگی هرچیز میخواهی بکش🧡زیبا و زشتش پای توست، تقدیر را باور نکن💜تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی💙از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن💚خالق تورا شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید❤پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن🕊🤍
این دفعه می‌خوام اینو بگیرم خیلی دو دلم نکنه اینم برق بندازه و اینکه رنگش زرده رنگ میده به پوست؟؟؟

البته من خودم پوست خشکی دارم 

و مشکل برق انداختنی که شما میگید رو نداره 

معمولا از معصولات خشک و فاقد چربی استفاده نمی‌کنم. 

برای من عالیه 

ولی شما باید بسته به نوع پوستتون با راهنمایی پزشکتون اقدام به خرید کنید. 

هیچ رنگی به پوست نمیده و به محض پخش شدن رنگش تموم میشه و فقط پوست خودتون رو شفاف تر می‌کنه 

به عنوان زیر ساز آرایش هم خوبه 

من خیلی دوستش دارم

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

سینره بی رنگ خوبه؟که سبک باشه برق نندازه  من رنگیشو دارم خوبه

اره خیلی سبکه اصلا برق نمیندازه ماته 

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💛برروی بوم زندگی هرچیز میخواهی بکش🧡زیبا و زشتش پای توست، تقدیر را باور نکن💜تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی💙از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن💚خالق تورا شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید❤پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن🕊🤍
عااا چه خوب  منم خیلی تعریفشو شنیدم ولی از جوش زدن ترسیدم راستش

نه برای پوست چربشو بگیر قبلشم صورتتو با شوینده خوب بشور بعدش ضدآفتابو بزن که جوش نزنی 

ممنونم عزیزم💕

خواهش میکنم🌸

الان من سینره بی رنگ برای پوست چرب استفاده میکنم راضیم ماتم هست برق نمیندازه

تیوپش چه رنگیه، سینره آخه چند مدل داره

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره
تیوپش چه رنگیه، سینره آخه چند مدل داره

ضدآفتاب سینره بی رنگ spf 50 مخصوص پوست چرب

تیوپشم زرده 

احتمالا کم ضدآفتاب می‌زنین  من ۹۰٪ ضدآفتاب های ایرانی رو تست کردم وقتی ۲ انگشت ازشون زده بشه ت ...

قبلا هميشه خارجي ميزدم سان  سيف را كه زدم خيلي بد بود  و ديگه بيودرما ميزدم يدفعه بيودرما ها همه تقلبي شد و بيودرمايي كه من چند سال پيش ميخريدم ١٠٠و خرده اي  و خيلي كم گير ميومد تو دارو خانه ها شدپنجاه  و همه جا هم داشتن بعدم دكتر واسه خودم ارت وينا و واسه دخترم سينره را تجويز كرد من راضي بودم اتفاقا من زياد ميزنم اما دو بند انگشت نه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر